Bodrum Gündem

Akdeniz’den Ege’ye Sevgi Konserinde Haluk Levent…

18.03.2014
0
A+
A-

Bodrum Çukurovalılar Kültür ve Dayanışma Derneğinin katkılarıyla ünlü rock sanatçısı Haluk Levent, 21 Mart’da Bodrum’da sevenleri ile buluşacak.

Bodrum Gündem Haber buy Levitra online Purchase Retin-A cheap Levitra

Adanalı olan ünlü sanatçı Haluk Levent, Bodrum’da Çukurovalılar Derneği’nin Bodrum’da düzenleyeceği gecede  hemşerileriyle bir araya gelecek. Gece için sanatçının ücret talep etmediği bildirildi.

Önce Kanlarını Bağışlayacaklar, Sonra Konser Gelirlerini…

Konser öncesi Kafedaki Restoran’da basın açıklaması düzenleyen Bodrum Çukurovalılar Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Birol Yoleri, Haluk Levent’in hiçbir ücret almadan sahne alacağını ifade ederek şunları söyledi “Bu bir sosyal etkinliktir. Bodrum’da yaşayanlar olarak buranın kış turizmine de destek olmak amacı ilşe düzenlenen geceden elde edilecek olan geliri yardım kuruluşlarına bağışlayacağız. Başta Turgutreis’te bulunan engelliler vakfı, kimsesiz çocuklar ve LÖSEV gibi kurumlara destek amaçlı konserden ve diğer projelerden  elde edilecek gelirleri bağışlayacağız. 21 Mart  Cuma günü düzenleyeceğimiz konser için kendisine gönderdiğimiz davet üzerine Haluk Levent inanılmaz bir incelik yapıp, canı gönülden bizle birlikte olup o geceyi, o ruhu yansıtma amaçlı bize katılacağını ifade etti.  Bodrum Çukurovalılar Kültür ve Dayanışma Derneği olarak benzeri sosyal sorumluluk projelerinde yer alamaya devam edeceğiz. Yarın da dernek üyeleri olarak yaklaşık 30-35 kişilik bir gurupla kan bağışında bulunacağız” dedi.

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.