Bodrum Gündem

Bodrum Dünya Barış Topluluğu Gibi

16.03.2014
0
A+
A-

Turgutreis Seçim Ofisi Açılışı ve Edip Akbayram Konseri Gövde Gösterisine Dönüştü…

Bodrum Dünya Barış Topluluğu Gibi

Bodrum Merkez’den sonra en büyük seçmen kitlesine sahip olan Turgutreis’te CHP’nin Seçim Ofisi açılışı mitinge dönüştü.

Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem-15 Mart 2014

15 bini geçen seçmen sayısı ile Bodrum Belediye Başkan adaylarının ayrı bir önem verdiği Turgutreis’te CHP Seçim ofisi açılışı mitinge dönüştü. Edip Akbayram’ında konser verdiği CHP chp turgutreis seçim ofisi açılıdı (2)Turgutreis Seçim ofisi açılışında konuşan CHP Bodrum Belediye Başkan Mehmet Kocadon çok önemli bir noktaya işaret ederek “Dünya Barış Topluluğu gibi bir ilçede yerli ve yabancı huzur ve barış içinde yaşıyoruz.” dedi. Organizasyonun düzenli ve kusursuz olması için Turgutreis Belediye Başkanı Mehmet Dinçberk başta Turgutreis’i temsil eden CHP’li meclis adayları Önder Batmaz, Funda Akçalı ve Osman Küçükyüzbaşı ile belde örgütü kadın ve gençlik kolları yoğun bir çalışma yaptılar. Alanın güvenliğinden, ikramlara ve Ambulans hizmetlerine kadar tüm detaylar düşünülmüştü. Özellikle engelliler için platformun önünde yer ayrılması ve görevli CHP’li gençler tarafından korunmaları dikkat çekti. Turgutreis Seçim Ofisinin açılışı ve Edip Akbayram Konseri webtv ve akıllı telefonlardan da canlı olarak izlendi.

chp turgutreis seçim ofisi açılıdı (9)Abbas Yolcu…

İlk sözü alan CHP Bodrum İlçe Başkanı Recai Seymen ülke gündemi ile ilgili görüşlerini dile getirdi. Türkiye’nin gündeminde baş sıralarda yer alan yolsuzluk, rüşvet ve ekonomideki olumsuzlukları vurgu yapan Başkan Seymen “Bu seçim yerel seçim olmaktan çıkmış ve genel seçim havasına girmiştir. Bu seçim AKP hükümetinin sonunu getirecek. Bunlar gidici. Abbas yolcu.” dedi. Başkan Seymen geçtiğimiz hafta 269 gün direndikten sonra yaşamını yitiren Berkin Elvan, Berkin’in cenazesi sırasında çıkan olaylarda vurularak ölen Burak Can Karamanoğlu için üzüntülerini dile getirirken “Berkin’e ağlarken, Berkin’in üzüntüsü yüreğimizi yakarken başka bir genç bedenin daha canına kıyıldı geçen gün.  Biz CHP olarak, şiddet ve kurşun, zorbalık ve zalimlik nereden gelirse gelsin, kim yaparsa yapsın karşısında olduk. Olmaya da devam edeceğiz.” dedi.

chp turgutreis seçim ofisi açılıdı (6)MHP AKP’nin Arkasında Durdu…

11 yıllık AKP iktidarı, faşizme kol kanat açarak ülkeyi karanlığın içine itmekte olduğunu söyleyen Başkan Seymen “Bunda da bugüne kadar, her kararlarının arkasına takılıp onlara destek olan MHP zihniyetiyle beraber hareket etmektedir. Ama her şeye rağmen karanlıklar korkutmuyor bizi. Çünkü biz biliyoruz ki; karanlığın sonu aydınlıktır.” dedi.

Mühendis Çok, Bize Başkan Lazım…

Türkiye’nin en büyük umudunun ve ‘Türkiye’nin Birleştirici Gücü’ CHP’ olduğunu ifade eden CHP Bodrum İlçe Başkanı MHP Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Tosun’u da sert sözler ile eleştirdi. Başkan Seymen; “Mucizeler, bembeyaz bulutların arasında olur. Yine bembeyaz, beton yığınına dönüşmüş, tarihi yağmalanmış, doğası tahrip edilmiş beldelerde mucizeler değil, göz boyama vardır, aldatmaca vardır, talan vardır. Yazık! Kendine güvenle mühendisim de mühendisim diyor arkadaş. Tamam da mübarek, biz belediyeye mühendis mi alacağız? Yoksa Başkan mı seçiyoruz? Mühendis arıyorsanız biz de çok ama başkan arıyorsanız o bir tanedir. O da çocuklarımızla, gençlerimizle, yaşlılarımızla, öz değerlerimizle, geleneklerimizle ve Turgutreisimizle el ele, gönül günüle… ‘Gelecek Bodrum’un’ diyen Mehmet Kocadon’dur.” diyerek sözlerini tamamladı.

chp turgutreis seçim ofisi açılıdı (13) order naltrexone Gövde Gösterisine Dönüştü…

CHP Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon konuşmasında “Dünya Barış Topluluğu gibi bir ilçede yerli ve yabancı huzur ve barış içinde yaşıyoruz.” Şeklindeki cümlesi büyük bir alkış alırken, engelli vatandaşlar için çok önemli projeleri hayata geçirdiklerini ve geçirmeye devam edeceklerini söyledi. Belediye Meclisi için engellileri de temsil eden bir isim olduğuna vurgu yapan Mehmet Kocadon; “Dünya Barış Topluluğu gibi bir ilçede yerli ve yabancı huzur ve barış içinde yaşıyoruz. Bodrum’un rantının peşinde olanlara bu huzurun bozulmasının peşinde olanlara asla izin vermeyin. Bodrumlular ve Bodrum medeniyetlerin peşinden gelen bir kentimizdir bizde medeni insanlar olarak asla tartışmanın kavganın sertliğin içinde olmadık, hırslarımızın mantığımızın önüne geçmemesi gereken bir dönemden geçiyoruz, ne yaparsak Bodrum için ülkemizin geleceği için bu seçimlerde oy kullanacağız” dedi.

chp turgutreis seçim ofisi açılıdı (14)Muğla’da Osman Gürün, Bodrum’da Mehmet Kocadon…

Büyükşehirde de CHP’nin açık ara önde olduğunu ve Osman Gürün’ün kazanacağını söyleyen Başkan Kocadon “Yeni Büyükşehir yasası ile bir çok hizmet Büyükşehir Belediyesi bünyesinden yönetilecek. Muğla’da Osman başkanım açık ara önde. Muğla’da Osman Gürün, Bodrum’da Mehmet Kocadon kazanacak. Böylece bir çok hizmet yeni yasaya göre hiçbir şekilde aksamadan devam edecek. Bu işin garantisi CHP’dir” dedi.

Birilerine Gönderme…

Başkan Mehmet Kocadon konuşmasında ağızlarına bir parmak bal çalınan bazı kişilerin saf değiştirdiklerine dikkat çekerek Kırk yıllık arkadaşlarım bile, ağızlarına bir parmak bal çalınınca bizden de vazgeçtiler arkadaşlar. Bunların önüne güzel bir pasta gelirse Turgutreis’ten de vazgeçerler, Bodrum’dan da, Türkiye’den de… Aman bunlara dikkat edelim.  Bunlar çok önemli. Herkes gelip sizlere vaatte bulunuyor. Vaatte bulunmak güzel ama bunları uygulamak nasıl olacak. Herhalde bazen nereye aday olduğumuzu unutuyoruz… Bodrum Belediye Başkanlığına mı adaysın, Muğla Büyükşehire mi adaysın? Bunu bir sormak lazım… İmarınızı, kanalizasyonunuzu, sahilinizi hallediyor, ulaşımınızı hallediyor. Bakıyoruz da bunlara da bazı arkadaşlar prim veriyor. Arkadaşlar bunların hepsi büyükşehir yetkisinde. Ancak size bu sözleri CHP ve Mehmet Kocadon verebilir. Bunu da niçin verir? Çünkü Muğla genelinde Cumhuriyet Halk Partisi’nin üstünlüğünü ecdadım da biliyor, bütün Muğla da biliyor. Bodrum’da Cumhuriyet Halk Partisi ve Mehmet Kocadon’un da bu seçimi kazanacağını biliyorlar. Bu hizmetlerin hızlı bir şekilde Bodrum Yarımadası’na gelebilmesi için doğru adres CHP ve Mehmet Kocadon’dur.” dedi.

Başkan Kocadon Diğer Adaylara Rest Çekti…

Başkan Mehmet Kocadon, belediyecilikte ağır vasıta ehliyetine sahip olduğunu da ifade ederken, düz ovada kolay belediyecilik yapıldığını ifade ederek delivery Viagra Gold “Çünkü ben belde belediye başkanlığından geldim, beldelerin sorunlarını çok iyi biliyorum. 5 yıldır da ilçe belediye başkanlığı yapıyorum. Unutmayın ki arkadaşlar; düz ovada kekliği herkes avlar. Gel sen Bodrum’da 1. derece arkeolojik sit olmuş, 3. derece doğal sit olmuş bir yerde, Bodrum’da yap da göreyim bu hizmetleri.” Dedi.

chp turgutreis seçim ofisi açılıdı (19) treatment of mania Meclis Üyelerine Coşkulu Tezahürat…

Meclis adaylarını belirlerken birbirinden değerli aday adayları arasından seçim yapmakta çok zorlanıldığını ifade eden Başkan Kocadon “Herkesi ve her kesimi kucaklayan bir meclis listesi hazırlamaya çalıştık. Mecliste birlikte çalışacağımız arkadaşlarımız hem beldelerimizi temsil edebilecek nitelikte, hem de çalışmalarında başarılı isimlerdir. Gençlerimize yer verdik, kadınlarımıza pozitif ayrımcılık yaptık ve en önemlisi engelli bir kardeşimizi de listemize aldık. Bakın bakalım başkalarında bu özelliklere sahip meclis adayları var mı? Biz herkesi kucaklıyoruz.” dedi.

Başkan Mehmet Kocadon’un konuşmasının ardından sahneye, “Başarılı bir belediye başkanının arkasında güçlü bir kadın vardır” denilerek eşi Hülya Kocadon davet edildi. Daha sonra sırasıyla Turgutreis Belediye Başkanı Mehmet Dinçberk, Yalıkavak Belediye Başkanı Mustafa Saruhan, Yalı Belediye Başkanı İsmail Altındağ, Bodrum Belediyesi Eski Başkanı Tuğrul Acar, Bitez Belediye Başkanı İbrahim Çömez ile CHP Bodrum Belediyesi Meclis Üyesi Adayları da sahneye davet edildi. Alanı dolduran binlerce kişi coşkulu bir şekilde meclis adaylarını alkışlarken, “yirmi beş, yirmi beş” şeklinde slogan atıldı.

chp turgutreis seçim ofisi açılıdı (41)Allah Kimseye Evlat Acısı Tattırmasın…

Edip Akbayram, “Her zaman olduğu gibi, eşkıyaların, namussuzların, rüşvetçilerin, yolsuzluk yapanların olmadığı bir Türkiye ve dünya düzeniyle hepinize yürekten sevgi ve dostluklarımı iletiyorum, hepinize hoş geldiniz diyorum.” Diyerek “Şarkılarımızı türkülerimizi söylüyoruz ama yüreğimizin bir kısmı acılarımızı yaşıyor. Maalesef Türkiye’de siyaset etik olarak yapılmadığı gibi 8 – 9 tane genç yavrumuzu katlettiler. Ben bir babayım, birçok kişi de burada evlat sahibi. Allah kimseye evlat acısı tattırmasın. Bugün şarkılarımı bu genç fidanlar için, Berkin ve diğerleri için söyleyeceğim. Bizler ölümlere karşıyız. Bizler temel yaşama hakkına karşı duran kim olursa olsun onların karşısında olmak zorundayız. Bizler sanatçıyız, bizler sevgiden dostluktan yanayız. Onun için bugün şarkılarımızı Turgutreis, Bodrum, Gezi Parkı Direnişçilerine, Cumhuriyete, Atatürk ilkelerine, evrenselliğe bağlı herkes için söylüyoruz” diyerek, Gönlüm, Ben Ölürsem Akşamüstü Ölürüm, İstanbul,  Aldırma Gönül şarkılarını Turgutreis halkıyla beraber söyledi.

Konserin ardından sahneye gelen Mehmet Kocadon Edip Akbayram’a teşekkür etti.

ETİKETLER: ,
Yorumlar

  1. Alim dedi ki:

    Bodrum seninle başkanım seni bu halk çok seviyor