Bodrum Gündem

Muğla’ya Başbakan Olarak Geleceğim

20.03.2014
0
A+
A-

Başkan Kocadon Muğla’da Dik Duruşun Sembolü  şeklinde çağrıldı…

Muğla’ya Başbakan Olarak Geleceğim

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nu yaklaşık otuz bin kişinin katıldığı Muğla mitinginde başbakan Kılıçdaroğlu şeklinde tezahürat yapılması üzerine “İnşallah oda olacak gelecek sefer Muğla’ya başbakan olarak geleceğim,” dedi. Kılıçdaroğlu miting sonrasında öğle yemeğini Muğla gevreği ile yaptı.

Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem-18 Mart 2014

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Muğla merkezindeki Eski Otogar alanında halka hitap eden CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu ile kılıçdaroğlu muğla mitingi bodrum gündem (87)birlikte Muğla milletvekilleri ve belediye başkan adayları tam kadro ile yer aldı. Muğla’nın tüm ilçelerinden yüzlerce araçla mitinge katılım gerçekleşirken, Bodrum 250 civarında araçla kilometrelerce konvoy oluşturdu.

Bodrum Belediye Başkanı ve CHP Bodrum Belediye Başkan Adayı Mehmet Kocadon, Meclis Üyesi Adaylarıyla birlikte Muğla’ya mitinge gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu Milas Bodrum Havalimanı VIP salonunda karşılarken, karşılamada Muğla Milletvekilleri, Muğla Belediye Başkanı ve CHP Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Osman Gürün ve diğer ilçe belediye başkan adaylarıyla, CHP Bodrum İlçe Başkanı Recai Seymen, Yalıkavak Belediye Başkanı Mustafa Saruhan ve Yalı Belediye Başkanı İsmail Altındağ da hazır bulundu. Kılıçdaroğlu’na Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, Yakup Akkaya ve Gençlik Kolları Genel Başkanı İrfan İnanç Yıldız da eşlik etti.

Konuşmasında iktidara yüklenen Genel Başkan, Muğla halkına ve belediye başkan adaylarına olan inancını ve güvenini halkla paylaşarak, Muğla’nın yerel seçimlerde CHP’nin gücünü göstereceğini söyledi. Kılıçdaroğlu, “Yeni bir Türkiye için, özgür bir Türkiye için, barış içinde yaşayan bir Türkiye için, kadın erkek eşitliği için, herkesin aşı, herkesin işi olsun! Bunun için başbakan olacağım.” dedi.

kılıçdaroğlu muğla mitingi bodrum gündem (71)İslam Dünyasına Örnek Olan Tek Ülkeyiz Xenical order

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu Muğla Mitingi konuşmasında partililerine, geçen seçimlerde CHP’ye oy vermemiş yurttaşların temiz siyaset için CHP’ye oy vermelerini isteyeceksiniz tavsiyesinde bulunarak “Diyeceksiniz ki siz temiz bir siyaset mi istiyorsunuz? Kul hakkının olmadığı bir Türkiye’yi mi özlüyorsunuz? O zaman diyeceksiniz ki bu seçimlerde gel Türkiye’nin önünü açalım. Alacaksın mühürü altı okun böğrüne basacaksın. Emin olun sadece Türkiye değil bütün dünya bunu bekliyor. Çünkü biz islam dünyasına örnek olan tek ülkeyiz. Demokrasimizi taçlandıran tek ülkeyiz.” dedi.

“Diktatörden Kurtulmak İstiyor Musunuz”

CHP lideri Başbakanın diktatör gibi davrandığına vurgu yaparak şöyle konuştu; “Şimdi ayaklarımızın altından demokrasi kayıyor. Kadınlar kaç kez doğum yapacak o karar veriyor, nasıl doğum yapacak o karar veriyor, hangi gazetede hangi yazar yazacak o karar veriyor, havuz medyası oluşturulacak o karar veriyor, oğlunun evine bir milyar dolar konacak o karar veriyor, bakanların çocuklarının yatak odalarına kasalar konulacak o karar veriyor, Hitler bile bunu yapmamıştır. Yeni bir Hitler’imiz var”

kılıçdaroğlu muğla mitingi bodrum gündem (62)Muğlalılar ile Bütün Türkiye Gurur Duyuyor…

Muğlalılarla gurur duyduğunu kaydeden Kılıçdaroğlu “Ben değil bütün Türkiye duyuyor. Onlara saygım var ama onları yöneten tepedekilere saygım yok. Size saygım var, biliyorsunuz işçi kardeşlerimizin sloganı var. “Susma sustukça sıra sana gelecek” diye. Bir yeri özelleştirince sustular, sıra kendilerine gelince bağırdılar. CHP iktidarında Yatağan özelleştirilmeyecek. Benim sözüm.” dedi.

kılıçdaroğlu muğla mitingi bodrum gündem (60)“Adnan Menderes’i Kullanıyor”

Başbakan Erdoğan’ın Adnan Menderes’i kullandığına dikkat çekerek “Bunlar bide darbeden şikayet ediyorlardı. Sanki darbeden zarar görmüşler. En çok zararı biz gördük, arşivlerimize binalarımıza mal varlığımıza el kondu. Biz şikayetçi değiliz, beyefendi şikayetçi. Özellikle de Adnan Menderes’i kullanıyor. Menderes’i kullanan diktatöre sesleniyorum. Sakın ola ki o insanı ağzına alma, Adnan Menderes’in çocuklarının evinde bir milyar dolar para çıkmadı. Çocuklarının evinde yedi kasa çıkmadı. Ona bu millet asla hırsız demedi.” Generic Viagra Dedi.

kılıçdaroğlu muğla mitingi bodrum gündem (76)Muğla’da Da Dik Duruşun Sembolü Oldu
Genel Başkan Kılıçdaroğlu’nun konuşmasının ardından Muğla Belediye Başkanı ve CHP Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Osman Gürün ve diğer ilçe belediye başkan adayları da tek tek sahneye davet edildi. Sıra Bodrum Belediye Başkanı ve CHP Bodrum Belediye Başkan Adayı Mehmet Kocadon geldiğinde ise order clonidine “Türkiye’de dik duruşun sembolü geliyor! CHP Bodrum Belediye Başkan Adayı Mehmet Kocadon!” anonsu ile miting alanı coşku ile Başkan Kocadon’u alkışladı.  Başkan Mehmet Kocadon, Genel Başkan Kılıçdaroğlu’yla da sahnede sarılıp tokalaştılar ve yurttaşlara kırmızı karanfil attılar.

Miting sonunda Yatağan’dan işçileri temsilen gelen madenci kıyafeti ile 4 yaşındaki Mesut Sait Balcı ve 7 yaşındaki Yasin Asar ve yöresel kıyafetleri ile kendisine kır çiçekleri veren Çomakdağ köylüleri ile fotoğraf çektirdi.

Muğla Gevreği Yiyerek Ayrıldı…

Kılıçdaroğlu miting alanından seçim otobüsüne binerek ayrılırken öğle yemeği olarak Muğla gevreği yemesi dikkat çekti.

ETİKETLER: ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.