Bodrum Gündem

En Yüksek Rant Yalı’da (VİDEO HABER)

24.03.2014
0
A+
A-

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Yalı Mitinginde; “Ranta Hayır!” diyerek Yalı Beldesi’nin yarımada genelinde ranta en açık bölge olduğuna vurgu yaptı. Kocadon, “Bodrum Yarımadası kimsenin malı değil!” dedi. 

purchase Viagra

Bodrum Gündem/23 Mart 2014

Bodrum Belediye Başkanı ve CHP Bodrum Belediye Başkan Adayı Mehmet Kocadon, Bodrum’un Yalı Beldesi Kızılağaç Pazaryeri’nde düzenlediği mitingde vatandaşların yoğun sevgi yali-chp-miting (20)gösterileriyle karşılandı. Yalı Beldesi Mitinginde CHP Bodrum İlçe Başkanı Recai Seymen, “30 Mart akşamında Bodrum’u inleteceğiz.” Where to buy Strattera diyerek sosyal belediyeciliği, katılımcı, şeffaf, çevre dostu belediyeciliği uygulayacaklarını söyledi. Kamu alanlarının rantını da sermayeye değil, halka paylaştıran bir anlayışla iktidar yolunda yürüdüklerinin altını çizerek, “Bu konuda zaten Bodrum Belediye Başkanımız ve partimizin adayı Sayın Mehmet Kocadon, bunu hizmet süresi boyunca gösterdi, ileride de yine gösterecek.” diye konuştu.

yali-chp-miting (3)İyi Bir Kaptan Ve Tecrübeli, Dürüst, Vizyonu Açık Bir Kadro
Yalı Belediye Başkanı İsmail Altındağ ise alkışlar arasındaki konuşmasında beldelerin kapanmasını istemediklerini belirterek, “Ancak yapacak bir şey yok. Kanun var.” dedi. Yalı Beldesi mahalle olunca tek muhtarlıkla hizmetlerin yetersiz kalacağını, bu nedenle ekibiyle beraber mecliste Yalı’nın iki mahalleye bölünmesi için çalışma yapacaklarını söyledi.

“Burayı Ele Geçirmek İçin Gece Gündüz Saldırdılar!”
Bodrum Belediye Başkanı ve CHP Bodrum Belediye Başkan Adayı Mehmet Kocadon, konuşmasında Yalı Belediye Başkanı İsmail Altındağ ile 15 yıllık bir gönül bağının olduğunu belirten Kocadon, 2009 yılı yerel seçimlerini de hatırlatarak; misoprostol online “Büyük bir mücadele vardı bu beldede. Biz Bodrum’da yaşamadık o mücadeleyi. Çünkü geleceği ve rantı en yüksek olan bölge Yalı Beldesi arkadaşlar. Burayı ele geçirmek için gece gündüz saldırdılar ama bu halk öyle bir halktır ki asla yanlışın yanında olmaz. Onun için ben bu halka, Yalı Beldelilere o kadar inanıyorum ki 2014’ün 30 Mart’ında da doğru insanın yanında olacaklar, doğru yerde olacak bu güzel halkım benim.” dedi.
yali-chp-miting (16)Yalı, Kongre Turizmi Ve Otogar Projesiyle Kalkınacak
Bodrum Belediyesi olarak, Yalı Beldesi’nde otogar yeri ve kongre turizmi için projelendirme yaptıklarını, tüm alt yapılarının da hazır olduğunu belirterek şu açıklamada bulundu: “Sağ olsun İsmail Başkanımla birlikte ortak olarak otogar projemizi hayata geçirelim dedik ama şartlar o zaman olmadı. Bodrum’da yerini de hazırlamıştık. Şimdi artık tek belediye olunca Yalıçiftlik’in ekonomisine katkı sağlayacak hem otogarımız olsun, hem kongre turizmi olsun büyük bir ihtimalle de yine Yalı’da sizler için olacak. Böylece Kızılağaç ve Yalı Bodrum turizmiyle bir kez daha kucaklaşacak. Bakın, çok enteresandır ki bugün Türkiye’ye ve dünyaya mal olmuş otel zincirlerinin var olduğu bölge neresidir arkadaşlar? Evet, bu bölgedir. Çünkü geleceği olan bir bölgedir burası. Gerçekten Bodrum’a büyük yatırımların geleceği ve Bodrum ekonomisine büyük katkı sağlayacak bir bölgedir. İsmail Başkanıma bu güzel doğayı ve çevreyi koruyarak bugünlere getirmesinden dolayı, ona sahip çıkan Yalı Beldesi halkına da bir kez daha teşekkür ediyorum. Başkanımızın önüne her türlü engeli çıkardılar. Özellikle imar planlarıyla 15 yıldır uğraştı bu arkadaşım ama sonunda, nihayet biraz yol alabildik. Şimdi ise büyükşehirle beraber artık imar planlarınızı Bodrum ile entegre edeceğiz ve sizler de rahatlayacaksınız. Tüm altyapı çalışmalarını da hızlı bir şekilde tamamlayacağız.”

yali-chp-miting (8)Yalı’ya insan ve çevreye duyarlı sosyal projeler…
Başkan Kocadon konuşmasının devamında Yalı Beldesi için hazırladıkları projelerinden de bahsederek, “Biliyorsunuz, bu güzel bölgemizde bir ara yangın çıkmıştı ve hepimizin yüreği yandı. Geride kalanları korumaksa hepimizin boynunun borcudur. Yangınlara karşı tetikte olacağız ve her zaman önlemlerimizi alacağız. Kıyılarımızda tekrar düzenlemeler yapacağız, halkımıza açık plajlar yaparak beraber denize gireceğiz. Arada ben de Gerenkuyu’ya geliyorum denize girmek için. Ağaçlandırma çalışmaları yapacağız. Bölgesel spor alanı düzenleyeceğiz. Park, çocuk bahçesi, semt oyun alanları ve mahalle halı sahaları kuracağız. Gener Mevkii’nde yapacağımız düzenlemelerle mesire ve spor alanları yaratacağız. Kocasarnıç Bölgesini doğal yaşam alanı olarak düzenleyeceğiz. Taşlıburun ve Yalıdağ’da Seyir Terası çevre düzenlemesi yapacağız. Modern Hayvan Bakımevini kuracağız. Düğün, toplantı ve pazarlar için çok amaçlı alan oluşturacağız. Belde belediye spor kulüpleri olarak faaliyet gösteren kulüplerin mahalle kulüpleri olarak devam etmeleri için de her türlü olanağı sağlayacağız. Meslek Edindirme Kursları açacağız. Gençlerimize iş imkânları yaratacağız. Bodrum Orman Çiftliği’ni kurarak, Atatürk Orman Çiftliği modelini burada uygulayacağız. Tarım Turizmini destekleyeceğiz. Geleneksel El Sanatları ve Semt Pazarı kuracağız. Kaledağ’da (Theangela) başlamış olan Yamaç Paraşütü faaliyetlerinin devamını sağlayarak bölgenin ekonomik, sosyal ve kültürel hayatına katkı sağlayacağız.” dedi.
yali-chp-miting (9)Balıkçılara, Başkan Kocadon’dan Barınak Sözü
Balıkçı arkadaşlarının kendisinden bir isteği olduğunu belirten Başkan Kocadon, kendisini dinleyen Levent Kaptan’ı işaret ederek; “Levent Kaptan buraya geldiğimde beni kolumdan tuttuğu gibi oraya götürür; başkanım şuraya bir bak, şuraya bir şeyler yapalım, der. İsmail Başkan’la görüştüğümüzde ise oranın sit ile ilgili bir sorunu var. Planlama yaparken de büyükşehre bunu anlatacağız. Çünkü bende balıkçılığa karşı bir merak var. Hele motorun da 9’luk pancarsa değme keyfine. Sabah güneş doğarken limandan çıkış sesi var ya, işte ben o sese hastayım. Onun için ben buradan söz veriyorum Levent Kaptan ve arkadaşına, o güzel barınağı yapacağız. Bu Mehmet Kocadon sözüdür.” şeklinde konuştu.
“Rant ve inşaat üzerine belediyecilik yaparsan koltuk da gider başkanlık da…”
Halkçı ve sosyal belediyecilik konusunda kendisi dışında kimsenin konuşamayacağına vurgu yapan Başkan Mehmet Kocadon, “Halkçı belediyeyim diyorsun ama spor alanların yok, çay bahçelerin yok, çocuk parkın yok! Sosyal bir belediyeyim diyorsun; işsizine iş sahası açmıyorsun. Onun için sadece rant ve inşaat üzerine belediyecilik yaparsan koltuğun süresi bittiği gün başkanlığın da biter. Bizde ne var? Bizde koltuk yok! Gönül birliği var, halkçılık var, sosyal belediyecilik, birlik beraberlik var, huzur var.” diye konuştu.

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.