Bodrum Gündem

Bodrum İKK Seçimini Yaptı

08.04.2014
0
A+
A-

buy Plavix

Bodrum İlçe Koordinasyon Kurulu seçimleri, İnşaat Mühendisleri Odası Bodrum Temsilciliğinde yapıldı. İKK İlçe Sekreterliğine oy birliği ile Şahabbettin Doğan yeniden seçildi.

Dapoxetine on line
Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem-7 Nisan 2014 buy Ventolin

Bodrum oda temsilciliklerinin katılımı ile gerçekleşen Bodrum İlçe Koordinasyon Kurulu seçimleri yapıldı. 10 Oda Temsilcisinin katılımı ile yapılan seçimde İnşaat mühendisi Sahabettin Doğan tek aday gösterildi. TMMOB Yasa ve Ana Yönetmeliği‘nde belirtilen amaçlara ulaşabilmek için, bağlı Oda birimlerinin çalışmalarını koordine etmek, daha etkin ve verimli bir çalışma ortamı sağlamak için gerekli olan güç birliği, dayanışma ve ortak davranışı sağlamak amacıyla, İl yada İlçedeki Oda Temsilcbodrum ikk seçimleri (2)iliklerini bünyesinde toplayan, “TMMOB İL/İLÇE KOORDİNASYON KURULU” oluşturulmakta.

Geçmiş dönem ile ilgili değerlendirmelerin yapılmasının ardından toplantıya katılan TMMOB temsilcisi Sahabettin Doğan, Peyzaj Mimarları Odası temsilcisi Yurdanur Uzun, Gemi Mühendisleri Odası temsilcisi Fuat Turan, Şehir Plancıları Odası temsilcisi Banu Özberk, Makine Mühendisleri Odası temsilcileri Semayi Yaman ve Hüseyin Cahit Cengiz, Mimarlar Odası temsilcileri Güray Karabağlı ve Ahmet Türkkal, Elektrik Mühendisleri Odası temsilcisi İsmail Sever, Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası temsilcisi M.Cenk Çetinel, İnşaat Mühedisleri Odası temsilcisi İlhan Özyiğit, Jeoloji Mühendisleri Odası temsilcisi Mustafa Erdoğan, İç Mimarlar Odası temsilcisi Turan Tektürk tarafından İKK Sekreterliğine aday gösterilen Şahabettin Doğan ve yardımcılıklarına da Şehir Plancıları Oda Temsilcisi Banu Özberk, ve Mimarlar Odası Temsilcisi Mimar Ahmet Türkkal seçildi.

Bodrum kent yönetimine katkı sağlayan önemli bir sivil toplum kuruluşu olan TMMOB Bodrum İKK, Muğla yerel idare yapısının değişerek büyükşehir, Bodrum’un da tek belediye olmasından dolayı yoğun bir çalışma içinde olunacağı ve belirlenecek gündem ile her ay düzenli olarak toplanılacağı ifade edildi.

Bodrum İKK demokrasi, toplumsal ve bireysel haklar ile özgürlükler ile birlikte çevre ve doğa, kent kimliği, çarpık yapılaşmanın önüne geçilmesi vb. gibi Bodrum ve ülke gündemine dair birçok konuda değerlendirmeler yaparak görüşlerini ve tavrını kamuoyu ile paylaşıyor.

ETİKETLER: ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.