Bodrum Gündem

Başaran Ulusoy “BOTAV’a Üye Olmadan da Görevimizi Yapıyoruz”…

Başaran Ulusoy “BOTAV’a Üye Olmadan da Görevimizi Yapıyoruz”…
02.05.2014
0
A+
A-

BOTAV Genel Kurulunda TURSAB’ın üyeliği ile ilgili yaşanan tartışmalara konunun diğer muhatabı TURSAB Başkanı Başaran Ulusoy’dan cevap geldi.

Order Tadalafil Cialis online misoprostol buy Çiçek Bozoğlu/Bodrum Gündem 02/05/2014

30 Nisan’da gerçekleşen BOTAV genel kurulunda yaşanan olayda; Deniz Ticaret Odası Bodrum Şube Başkanı Gündüz Nalbantoğlu, Bodrum pastasından en çok yararlanan kurumlar arasında TURSAB’ın da yer almasına rağmen BOTAV üyesi olmayışının nedenini sormuş ve TURSAB Bodrum Şube Başkanı Sevinç Gökbel’de Başaran Ulusoy’un bir kırgınlığından bahsetmişti.

1 Mayıs’ta TURSAB’ın konuğu olarak Bodrum’a gelen ve konun asıl muhatabı olan TURSAB Başkanı Başaran Ulusoy’a gazeteciler konu hakkındaki görüşlerini sordular.

RSAB Başkanı Başaran Ulusoy, Ramada Resort Otelde yapılan TURSAB toplantısında konu ile ilgili sorulara cevap verdi. Ulusoy “Her şey kanunla yada üye olmakla olmuyor. Biz üye olmadan da vazifemizi yerine getiriyoruz. Bodrum’u tanıtma vakfında bize düşen görev varsa biz yürütürüz ama zaman zamanda biz onların görevlerini yürütüyoruz o zaman bir şey söylemiyorsunuz” şeklinde cevap verdi.

 

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.