Bodrum Gündem

Bodrum CHP’liler Eteklerindeki Taşları Döktü

12.05.2014
0
A+
A-

Cumhuriyet Halk Partisi Bodrum İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen “Bodrum İlçe Danışma Kurulu” toplantısı Nurol Kültür Merkezi’nde toplandı.

Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem-11 Mayıs 2014

Cumhuriyet Halk Partisi Bodrum İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen “Bodrum İlçe Danışma Kurulu” cheap valacyclovir beklenenin altında bir katılım ile saat 13:00’de başladı. CHP İlçe Danışma chp bodrum ilçe danışma mayıs 2014 (1)Kuruluna katılan kadın üyelere salona girerken birer karanfil verilmesi hoş bir jest olarak değerlendirildi. Başlangıçta 300 civarında CHP üyesinin katıldığı toplantıya saat 16:00 civarında 15 dakika mola verilmesinin ardından ise 100 kişiye kadar düştü.

CHP Muğla Milletvekilleri Prof. Dr. Nurettin Demir ve Ömer Süha Aldan ve CHP Muğla İl Başkanı Mustafa Öztürk, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.Osman Gürün, önceki  dönem CHP Milletvekilleri Fevzi Topuz, Musa Gökbel ve Cumhur Yaka, Bodrum Belediyesi Başkan Vekili Abdülmecit Poyraz ve Başkan Yardımcısı İsmail Altındağ ile Bodrum Belediye Meclis Üyeleri Tuğrul Acar, Mehmet Özalın, Dursun Göktepe, Önder Batmaz, Taner Uslu, Niyazi Atare, Güneri Günaydın, Seval Aktaş, Funda Akçalı, Mehmet Durmaz, Cafer Doğan, Mehmet Melengeç, Hüseyin Özten, Özden Baysal, Osman Küçükyüzbaşı, Nurten Çakıcı, geçmiş dönem CHP İlçe Başkanları Sedat Keten, Hüseyin Anıl, Dr.Kerim Cangır, İsmail Sever, Duran Öztürk, Durmuş Ali Öztürk, Okan Özsu ve partililer katıldı. Danışma Kurulu ise Bodrum CHP İlçe Başkanı Recai Seymen, İlçe Sekreteri Şahabettin Doğan, Yönetim kurulu Üyeleri Teoman Yaman, Emre Köroğlu ve Bodrum CHP Kadın kolları Başkanı Saime Demirtaş’ta oluştu. Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon yurtdışında olması nedeni ile CHP Bodrum İlçe Danışma Kurulu toplantısına katılamadı.

chp bodrum ilçe danışma mayıs 2014 (5) buy Alesse Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan “Bodrum İlçe Danışma Kurulu”, CHP Yönetim kurulu Üyesi Emre Köroğlu tarafından yapılan seçim istatistikleri ve seçim sonuçlarının değerlendirildiği sunum yapıldı. Daha sonra açış konuşmasını yapmak üzere kürsüye gelen Bodrum CHP İlçe Başkanı Recai Seymen, genelde tüm Bodrum’da CHP’deki gelişmelerin ilçe siyasi yapılanmalarındaki yaşanılan olayların konuşulacağını, özelde ise 30 Mart Yerel 2014 yerel yönetim seçimlerinin öncesini ve sonrasının değerlendirileceğini belirterek şöyle konuştu;

buy Alesse chp bodrum ilçe danışma mayıs 2014 (24)“Önümüzdeki dönemde yaşanacak Cumhurbaşkanlığı Seçim çalışmalarının da görüşüleceği İlçe Danışma Kurulu toplantısını gerçekleştiriyoruz. Ülke genelindeki yolsuzluğa, talana, anti demokratik baskıcı uygulamalar, gençliğe, emeğe, kadına acımasızca saldıran AKP iktidarına karşı duruşun sembolü olan CHP ülke genelindeki mücadelesine devam ederken, demokrasinin tüm kurallarının uygulandığı yerel siyasetin kalitesini artıracak parti içi etkinlikleri hayata geçirmektedir. Son yerel seçimde partimizin ilçemizde ve Muğla’da elde ettiği başarı bütün partililerimizin ortak başarısıdır. En uzak mahallemizde görev yapan partilimizden, ilçe başkanlığındaki siyaset arkadaşımıza kadar danışma kurulu üyelerimiz ile yapacağımız bugünkü toplantımızın sonuçları, parti içi dostluğun pekiştiği, sorunların görüşülerek doğru neticelere ulaşıldığı, Bodrum Kamuoyunun karşısına önümüzdeki siyasi süreçte güçlü, mücadeleci, saygın bir CHP örgütünün oluşmasını sağlayacaktır. Kamuoyuna saygı ile duyuruyoruz.”

Bodrum CHP İlçe Başkanı Recai Seymen’in konuşmasının ardından “Bodrum İlçe Danışma Kurulu” toplantısı basına kapalı olarak 19:00’a kadar devam etti. “Bodrum İlçe Danışma Kurulu” toplantısında Saime Demirtaş, Nesrin Özalın, Dr.Kerim Cangır, Nuran Yüksel, Okan Özsu, Niyazi Atare, Duran Öztürk, Musa Gökbel, Hüseyin Anıl, İbrahim Apak, Prof.Nurettin Demir, Ömer Süha Aldan, Dr.Osman Gürün, Cesur Öncel, Naciye Bayır, Mehmet Günay, Mustafa Öztürk görüşlerini dile getirdiler. Bodrum CHP İlçe Başkanı Recai Seymen’de konuşmaların ardından  “Bodrum İlçe Danışma Kurulu” toplantısını teşekkür ederek sonlandırdı.

Bodrum İlçe Danışma Kurulu’nda yapılan konuşmalar bir rapor haline getirilerek Muğla İl Başkanlığına sunulacak.

ETİKETLER: ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.