Bodrum Gündem

Atık Malzemelerden Sanata Dönüşüm Sergisi – 3

Atık Malzemelerden Sanata Dönüşüm Sergisi – 3
05.06.2014
0
A+
A-

Bodrum Belediyesi’nin destekleriyle Çatal Ada Sanat Çevre ve Turizm Derneği tarafından bu yıl üçüncü kez düzenlenen Atık Malzemelerden Sanata Dönüşüm Sergisi, Turgutreis Atatürk Meydanı’nda düzenlenecek ödül töreninin ardından Bodrum Belediyesi Şevket Sabancı Kültür ve Sanat Merkezi’nde ziyarete açılacak. Prozac price

Bodrum Gündem/5 Haziran 2014 Where to buy Strattera purchase Indocin online

5 Haziran Dünya Çevre Günü etkinlikleri kapsamında Bodrum genelindeki ilköğretim okulu öğrencilerinin, geri dönüşümlü malzemelerden yarattıkları 2 ve 3 boyutlu sanat eserleri, 05 Haziran 2014 Perşembe günü saat 18.30’da Turgutreis Atatürk Meydanı’nda gerçekleşecek ödül töreninin ardından Bodrum Belediyesi Şevket Sabancı Kültür ve Sanat Merkezi’nde sergilenecek.
Çatal Ada Sanat Çevre ve Turizm Derneği öncülüğünde düzenlenen yarışmayla çocukların, çevre kirliliği ve çözümleriyle ilgili bilinçlendirilmesinin hedeflendiği etkinliğe, tüm Bodrum Halkı davetli.
05-15 Haziran 2014 tarihleri arasında sanatseverlerin beğenisine sunulacak olan sergi, hafta içi 10.00-20.00, Cumartesi günleri ise 10.00- 17.00 saatleri arasında görülebilir.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.