Bodrum Gündem

Caretta’nın Kafasını Koparmışlar

12.06.2014
0
A+
A-

order Tadalafil

Bodrum Güvercinlik’te kafası kopartılan dev Caretta Caretta karaya vurdu. Caretta carettayı bulan tercüman Sibel Çelikson “Büyük ihtimalle balıkçılara ait ağlardan balık almak isteyen Caretta’yı kafasına vurarak öldürmüşler, iki gündür tüm yetkilileri aradım ancak bugün gelebildiler” dedi.

Bodrum Gündem/12 Haziran 2014

Bodrum’a 14 km. uzaklıktaki Güvercinlik Gökçeler Mahallesi sahilinde kayalıklara iki gün önce vuran kafası  koparılmış Caretta Caretta çevre sakinlerini isyan ettirdi. Almanca tercüman Buying Lithium caretta_kafasini_koparmislar_guvercinlik (7)Sibel Çelikson’un sahilde bulduğu 70 cm uzunluğunda 34 cm. genişliğinde ve yaklaşık 65 kg. ağırlığındaki Caretta’nın üzerinde başka darp izi olmadığı görüldü.

Bodrum Belediyesi zabıta ekipleri ve resmi görevlilerin soruşturma başlattığı olayla ilgili olarak açıklama yapan Çelikson “Bu carettalar burada sıklıkla görülmekte bu bölgenin balık potansiyeli fazla, bazen ağlara takılan carettalara karşı acımasız olabiliyorlar, buda onlardan birisi iki gündür gelip inceleme yapmaları için şikayet etmediğim başvurmadığım makam kalmadı. En son Halkla İlişkiler ve Zabıtayı aradık. Kısa süre sonra gelip incelme yaptıktan sonra denizden tekne ile ölü Caretta’yı alabildiler. Sorumluların bulunması zor olsa da, caydırıcı önlemler alınmalı, koruma altındaki bu hayvanlara zarar verilmesi önlenmeli” purchase Naltrexone dedi.

Zabıta ekipleri Caretta’yı denizden tekneye alarak, incelenmek üzere Tarım İlçe Müdürlüğü’ne götürdü.

ETİKETLER: ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.