Bodrum Gündem

Kaymakam Gödekmerdan, Bodrum’un En Başarılı Lisesinde

13.06.2014
0
A+
A-

2013-2014 Eğitim Öğretim döneminin son gününde Bodrum Anadolu Lisesinde düzenlenen  törende  ilk üçe giren öğrenciye plaketlerini  Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan verdi.

Çiçek Bozoğlu/Bodrum Gündem 13/06/2014

Bodrum Anadolu Lisesi okul bahçesinde gerçekleşen karne törenine Bodrum kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan, emniyet müdürü Can Candaş, İlçe Jandarma Komutan Vekili get Asacol order Topamax on line buy Cialis super active online Yarbay Erol Ürküt,  ilçe milli eğitim vekil müdürü Emin Geçin, okul yönetimi, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

Karne töreni açılış konuşmasını okul öğretmenlerinden Ender Çelikbilek gerçekleştirdi. Çelikbilek konuşmasında Öğretmenlerin öğrencilerin gelişimlerindeki en önemli faktör olduğunun altını çizdi. Edebiyat öğretmeni Ender Çelikbilek konuşmasına şöyle devam etti “Sizlerin  gelişmenize etki eden faktörlerin en etkilisiyiz ve bunun farkındayız. Bunun bilincinde olarak birlikte çalıştığımız süre içinde sizlere en iyiyi, en doğruyu ve en güzelini vermeye çalıştık. Sizinle yorulup yine sizin tatlı bakışlarınızla dinlendik.”

Daha sonra bir konuşma yapan okul öğrenci temsilcisi Ulaş Genç “Demokrasinin gereği olarak okulumuzda bulunan tüm arkadaşlarımı temsil etme sorumluluk ve bilincinde oldum her zaman. Bugün bizim bu seviyeye gelmemizde büyük katkıları olan okulumuz yaz tatiline giriyor. İçimizde buruk bir acı ile birlikte büyük bir sevinç yaşıyoruz. İçimizdeki buruk acının sebebi bizi yetiştiren öğretmenlerimizden ve arkadaşlarımızdan ayrılmamız. Okulumuzu başarıyla ve sağlıcakla bitirtmemiz de sevincimizin en büyük sebebi. Okulumuzun hatıralarımızda ayrı bir yeri olacak. Acısıyla tatlısıyla yaşadığımız günler aklımızdan hiç çıkmayacak” şeklinde konuştu.

2013-2014 Eğitim Öğretim dönemi  Bodrum Anadolu Lisesi birincisi Asena Gürpınar, “Geçen sene bize devredilen bu meşale şimdi bizden küçüklere devrediliyor, aynı hüzün, aynı ayrılık şarkıları altında. Gitmek ne acımasız bir kelimedir, ünlemleri takarak peşine. Vurgun yemişçesine hayattan. Bizler ayrılık adına el sallarken geride kalan bir büyük aile” dedi.

Kaymakam Gödekmerdan “Bodrum’un ve Muğla’nın En Başarılı Lisesisiniz”…

Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan, Muğla’nın ve Bodrum yarımadasının en başarılı lisesi olması nedeni ile bugün karne töreninde Bodrum Anadolu Lisesini tercih ettiğini belirtti. Kaymakam Gödekmerdan konuşmasına şöyle devam etti “Bir eğitim öğretim yılını daha kazasız belasız bir şekilde atlatmış bulunuyoruz. Bütün Türkiye çapında anaokulundan liseye kadar öğrencilerimiz büyük bir maratonu geride bırakıp tatili hak ettiler. Bodrum Anadolu Lisemiz bizim sınavla girilen okullarımız arasında en yüksek puanla öğrenci alan ve en başarılı olan okulumuz. Onun için biz bu yıl karne töreninde Bodrum Anadolu Lisemizi tercih ettik. Okulumuzun çok başarılı bir kadrosu var. Sizler de çok iyi bir eğitim aldınız, bunun değerinin inşallah farkındasınızdır. Ara sınıflardaki öğrencilerimiz yoğun bir maraton geçirdiler ve bugünden itibaren tatile gidiyorlar. Ama son sınıf öğrencilerimiz yarından itibaren üniversite sınavına girecekler. Üniversite sınavına girecek tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum. Geçen yıl çok önemli puanlar alıp yüksek fakülteleri kazandınız.  Ben inanıyorum ki Bodrum Anadolu Lisesi bu sınavda da en yüksek puanı alarak Bodrum’un en başarılı lisesi olacaktır. Yaşantınızda başarılar, mutluluklar diliyorum. Ailenizle mutlu bir ömür diliyorum.  Yaz tatilinde sağlığınıza dikkat edin. Eğlenirken, gezerken bunlara dikkat edin, çünkü bizim için sizin sağlığınız, güvenliğiniz, mutluluğunuz çok önemli.”

Tören bitiminde Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan okul mezunlarından ilk üçe giren sırasıyla Asena Gürpınar, Sümeyye Türker ve Ecenur Ökmen’ birer plaket verdi. Kaymakam Gödekmerdan ve beraberindekiler daha sonra okul müdürü Süleyman Özcan’ın odasında okul, öğretmen  ve öğrencilerle ilgili bilgi aldılar.

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.