Bodrum Gündem

KAMU GÖREVLİSİ Mİ, DEĞİL Mİ?

23.06.2014
0
A+
A-

 

Haram Havuzuna aktarılan haram paralarla karınlarını doyuran haramzade yandaş basın, bir süredir “Erdoğan, Cumhurbaşkanı olursa Başbakanlıktan istifa etmek zorunda değildir, çünkü 6271 Sayılı Cumhurbaşkanı Seçimi Kanununda, istifa edecekler arasında ‘Başbakan’ kelimesi yok” diye yazmaktalar.

Haram Havuzundan beslenen haramzade kalemler demek istiyorlar ki;
“Erdoğan Cumhurbaşkanlığı seçimine Başbakan olarak katılsın, tüm kampanyayı Başbakanlık olanaklarını kullanarak yapsın, örtülü ödeneği babasının malı gibi harcasın, Emine Hanım-Prenses Sümeyye-Şehzade Bilal Oğlan- Damat Albayrak dâhil herkes devletin uçaklarıyla gezsin-tozsun, başlarına yaş, ayaklarına taş değmesin. Valiler karşılasın, kamu imkânları sonuna kadar kullanılsın.”

Demokratik ülkelerde, böyle bir uyanıklığa kalkışanlara “Anan güzel mi” diye sorarlar.

26 Ocak 2012 tarih- 28185 sayılı Resmi Gazetede yayınlanan 6271 Sayılı Cumhurbaşkanı Seçimi Kanununun 11. Maddesinde “Kamu Görevlilerinin” aday listelerinin kesinleştiği tarih itibarıyla (11 Temmuz 2014 Cuma Günü) mevcut görevlerinden istifa etmiş sayılırlar, demektedir.
Kanun budur ve herkes paşa-paşa uyacaktır.

Haram Havuzundan su içen haramzade kalemler ve Badem Hukukçular “Başbakan, Kamu Görevlisi değildir” bu yüzden istifasına gerek yoktur, diye savunma yapmaktadırlar!

TC Başbakanı, kamu görevlisi midir, değil midir?
Yüksek Seçim Kurulu bu konuda derhal bir karar verip açıklama yapmalıdır.
Yüksek Seçim Kuruluna yardımcı olmak amacıyla, Bağımsız Türk Yargısının bir kararından bahsetmek isterim.

Ben yıllardır, günlük yazılar yazmaktayım. Bu yazılar yüzünden hakkımda açılmış onlarca dava devam etmektedir.
En son, Gölbaşı (Adıyaman) Sulh Ceza Mahkemesi, Dosya No: 2013/229 Esas, Karar No:2014/78 sayılı kararı ile beni, Türk Ceza Kanununun 125./3.a maddesine göre,
cheap Fluconazole Order Natrexone cheap albuterol KAMU GÖREVLİSİ OLAN BAŞBAKAN ERDOĞAN’A hakaret etmekten mahkûm etti.

Mahkeme, Başbakan Erdoğan’ı KAMU GÖREVLİSİ kabul edip ona göre karar veriyor. Erdoğan’ın akıl hocalarından Prof. Burhan Kuzu ise, Başbakan Kamu Görevlisi olmadığından istifa etmek zorunda değildir, diye mütalaa veriyor!

Yüksek Seçim Kurulunun her biri Yüksek Yargıç olan değerli üyeleri;
Sizce Başbakan Erdoğan Kamu Görevlisi midir, değil midir? Lütfen bu konuda bir karar verip kamuoyuna açıklayın. Erdoğan Kamu Görevlisi değilse, ben de Gölbaşı (Adıyaman) Sulh Ceza Yargıcını mahkemeye verip, bana takdir edilen cezayı kaldırtayım.
Yok, Başbakan Erdoğan Kamu Görevlisi ise ve Cumhurbaşkanlığına aday olursa lütfen 11 Temmuz 2014 tarihi itibarıyla istifa etmiş sayılacağını karara bağlayınız. Bu, YSK için tarihi bir karar olacak ve kaybolan güveni tekrar kazanma olanağı sağlayacaktır.

Eyy Çakma Delikanlı;
Hayatında bir kez olsun gerçek delikanlı ol. Diğer adaylarla eşit olarak yarış. Devletin olanaklarını-parasını-Valisini-uçağını kullanmadan, SEÇSİS Seçim Sistemine başvurmadan, seçime gir. Gir ve boyunun ölçüsünü öğren.
Türk Milletinin kararına boyun eğ, hesap verme dönemine hazırlan.

Bu dünya, bu makamlar kime kalmış ki, sana kalsın?
Bu makamlara gelmek elbette ki çok önemlidir, ama en önemlisi bu makamlardan alnı açık- başı dik-hesabını verebilmiş olarak ayrılabilmektir.

Gel, biz sade vatandaşlarla kucaklaş. Seni bağrımıza basalım.
Hadi delikanlı, gel bize, gel, gel, gel…

Sağlık ve başarı dileklerimle 21 Haziran 2014
Rifat Serdaroğlu

Yazarın Diğer Yazıları
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.