Bodrum Gündem

Başarılarınızın Farkındayız

29.08.2014
0
A+
A-

Viagra Gold no prescription Başarılarınızın_Farkındayız buy Promethasin

Bodrum Ticaret Odası tarafından 2013-2014 Eğitim ve Öğretim Yılı’nda, SBS ve LYS’de ilçede dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi. Başkan Kocadon “Başarılarınızın Farkındayız” dedi.

Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem

Bodrum Ticaret Odası Sosyal Projeler kapsamında 2006 yılından bu yana, her yıl başarılı öğrencilere çeşitli armağanlar ve bir miktarda para ödülü veriyor. BODTO Konferan salonunda “Başarınızın Farkındayız” sloganı ile düzenlenen ödül törenine başarılı öğrencilerin aileleri, öğretmen ve okul yöneticileri ve BODTO Yönetim Kurulu ve Meclis üyeleri katıldı.

BODTO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kocadon başarılı öğrencilerin farkında olduklarına dikkat çekerek “2006 yılından bu yana başarılı öğrenci arkadaşlarımıza ödül veriyoruz. Uzun yıllar çalıştınız çabaladınız ve sınavlarda başarılı oldunuz. Şunu bilmelisiniz ki hayatınız boyunca bu başarılarınız birileri tarafından fark edilecek. Bizler de bu ödül törenini sizlerin başarısının farkında olduğumuzu belirtmek için düzenliyoruz. Bütçemiz elverdiğince sizlere küçük armağanlar vermeye çabalıyoruz. Başarılarınızdan dolayı hepinizi tebrik ediyor bundan sonraki hayatınızda da başarılarınızın devamını diliyorum” dedi.

Ödülleri BODTO Meclis Üyeleri Verdi…

Törende bölümlerine göre dereceye giren 21 öğrenciye toplam 14 bin lira para ödülü verildi. BODTO Meclis Üyesi Ahmet Karataş Merter Koleji öğrencisi Hasan Kaya’ya ödülünü verirken, başarılı öğrencinin yaz tatili boyunca sahibi olduğu mobilya mağazasında çalıştığını belirterek, Hasan Kaya ve diğer tüm öğrencilerin başarılarının devam edeceğinden hiçbir kuşkusu olmadığını söyledi.

Toplam 21 öğrenciye BODTO yönetimi ve meclis üyeleri tarafından başarı sertifikaları ve hediye çekleri verilmesinin ardından toplu halde hatıra fotoğrafı çektirildi.

SBS Sınavında ilk 5’e giren öğrenciler:

Emine Bensu Arı- Özel Merter Ortaokulu-495,2387, Cansu Abacı- Bodrum Özel Marmara Ortaokulu-495,0333, Selahattin Emre İlker- Özel Merter Ortaokulu-494,5723, methotrexate no prescription Mehmet Emre Ateş- Özel Merter Ortaokulu-492,6302, Ateş Koyutürk- Bodrum Özel Marmara Ortaokulu-491,3042

LYS Bölümlerine Göre 1.Olan Öğrenciler:

Sümeyye Türker/Bodrum Anadolu Lisesi, Deniz Kocabağlı/ Bodrum Anadolu Lisesi, Ece Nur Ökmen/ Bodrum Anadolu Lisesi, Ayten Deniz Yılmaz/ Bodrum Anadolu Lisesi, Nihal Uzun/ Bodrum Anadolu Lisesi

Bölümlerine Göre 2.Olan Öğrenciler:

Sinem Yenil/ Bodrum Anadolu Lisesi, Tuğba Sağdıç/Agar Anadolu, Ezgi Naz Yalçın/ Bodrum Anadolu Lisesi, Yasemin Nikki Leigh Turgut/ Agar Anadolu Lisesi.

Bölümlerine Göre 3.Olan Öğrenciler:

Emre Burak Özkan/ Bodrum Anadolu Lisesi, Zehra Aydemir/ Bodrum Anadolu Lisesi, Yusuf Tuna Koycu/Bodrum Anadolu Lisesi, Hasan Kaya/ Özel Merter Anad. Lisesi, Çağatay Küçük/ Bodrum Anadolu Lisesi, Hilal Sarıteke/Özel Merter Anad. Lisesi, Bahar Subaşıoğlu/Özel Marmara Lisesi.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.