Bodrum Gündem

Bodrum’da Zafer Bayramı

01.09.2014
0
A+
A-

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 92. yıldönümü, Bodrum’da düzenlenen çeşitli törenlerle kutlandı.

Cialis online Cheap Vermox Bodrum Gündem Haber

30 Ağustos Zafer Bayramı kutlama etkinliklerinin ilki Bodrum Protokolü, Türk Silahlı Kuvvetleri personeli, okullar, siyasi parti ve STK’lar ile vatandaşlarında yer aldığı Bodrum Belediye Meydanında resmi tören düzenlendi.

Törende Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan, Bodrum Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Altındağ, Bodrum Garnizon Komutanı Albay Göksel Oral, Cumhuriyet Başsavcısı Vekili Yıldırım Zöhre ile Türk Silahlı Kuvvetleri personeli, Belediye Meclis Üyeleri, Muharip Gaziler Derneği Bodrum Şubesi Üyeleri, siyasi parti temsilcileri, daire amirleri, sivil toplum kuruluşları ve vatandaşlar katıldı.

Atatürk Anıtına çelenk sunulmasıyla başlayan törende saygı duruşunda bulunularak İstiklal Marşı okundu. Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı yapan İstihkam Yüzbaşı Murat Açıkbaş, “Bugün ebedi Başkomutan Mustafa Atatürk ve silah arkadaşlarının etrafında kenetlenen Türk milletinin, milli bir devletin temellerini attığı ve Anadolu’daki yüzlerce yıllık Türk varlığına kastedenleri 30 Ağustos 1922’de bozguna uğrattığı gündür. Kutsal vatan topraklara göz dikenlerin umutlarının söndüğü ve Türk tarihinin altın harflerle yazıldığı gündür. Türk milletinin bağrından çıkan Türk ordusu, geçmişte olduğu gibi bugün de Türk yurdunun yılmaz bekçisi olmaya devam edecektir. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çizdiği yoldan ayrılmadan kanımızın son damlasına kadar kutsal vatan topraklarımızı korumaya devam edeceğiz.” buy prozac dedi.

Törenin ardından Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan ile birlikte Bodrum Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Altındağ, Garnizon Komutanı Albay Göksel Oral ve Cumhuriyet Başsavcısı Vekili Yıldırım Zöhre Bodrum Kaymakamlık Makamı’na geçerek tebrikleri kabul etti.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.