Bodrum Gündem

Birlikte Mutluluk Fotoğrafı

25.09.2014
0
A+
A-

cumhuriyet_halk_evleri_cumhuriyet_kadınları_bodrum_gundem

Cumhuriyet Kadınları Derneği ve Cumhuriyet Halk Evleri tarafından tespit edilen 12 çocuğa bir firma tarafından el yapımı bisikletler hediye edildi. buy brand Levitra

Valtrex online

Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem
Bir firma tarafından Cumhuriyet Kadınları ve Cumhuriyet Halk Evleri tarafından tespit edilen 12 çocuğa bisiklet hediye edildi. İsminin açıklanmasını istemeyen firma bir etkinlikte yapılan 12 bisikleti hediye ettiği çocukları bir otelde misafir ederek çeşitli ikramlarda da bulundu. Bisikletlerini teslim alan 12 çocuğun mutlulukları gözlerinden okunuyordu.
Cumhuriyet Kadınları Derneği Halikarnas Şubesi Başkanı Dr.Bedriye Gürkan Cumhuriyet Halk Evleri ile birlikte çocuklara bisiklet temin ettiklerini ifade ederek “İstanbul’da bir firma tarafından el yapımı bisiklet etkinliği düzenlenmiş. O firma ile ilişki kurduk ve o bisikletlerin 12 adet çocuğa verilmesini talep ettik. Onlarda kabul ettiler. Cumhuriyet Kadınları Derneği ve Cumhuriyet Halk Evlerinin işbirliği ile bu çocuklarımızı tespit ettik. Firma yetkilileri çok güzel bir törenle, müthiş bir seronomi ile çocuklara teslim ettiler. Çocuklara çeşitli ikramlarda da bulundular. Çocuklarımız çok mutlu oldu. Şimdi de burada bisikletlerini alan çocuklarımız aileleri ile evlerine gidiyorlar. Onlar mutlu, bizlerde en az onlar kadar mutluyuz.” order Viagra dedi.
Bodrum Belediye Meclis üyesi ve CHE Yönetim Kurulu üyesi Naciye Tanrıkulu ise güzel bir etkinlik olduğunu ifade ederek, firmanın çocukları çok güzel bir şekilde karşıladı. Firma yetkililerinin çocukların bisikletleri teslim almaya geleceklerinden haberleri olmadığını ve onlar için sürpriz olduğunu söyledi.
CHE kurucu yöneticisi Mehmet Girgin bu tür etkinlikler için daha çok vesile olacaklarını, ancak hala bir dernek merkezi bulamadıklarını söyledi. Girgin dernek merkezini buldukları andan itibaren hem büyüklere hem de çocuklara çeşitli konularda kurslar da vermeye başlayacaklarını kaydetti.
12 çocuk ile birlikte CKD Başkanı Dr.Bedriye Gürkan, CHE Yönetim Kurulu üyeleri Mehmet Girgin ve Naciye Tanrıkulu çocuklar ve veliler çocukların değimi ile birlikte mutluluk fotoğrafı çektirdiler.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.