Bodrum Gündem

Art 212’den Yıl Sonu Sergisi

Art 212’den Yıl Sonu Sergisi
12.12.2014
0
A+
A-

purchase Fluoxetine Order Clonidine Online SLIDE

Konacık Mahallesi Avenue AVM içinde yer alan Bodrum ART 212 Sanat ve Kültür Platformu önemli bir sergiye hazırlanıyor. 25 sanatçının eserlerinden oluşacak sergide ziyaretçilere çam fidesi dağıtılacak.

Bodrum Gündem Haber 12/12/2014 levonorgestrel price

460 metrekarelik sergi alanına sahip olan ART 212 Sanat ve Kültür Platformunun Başkanı Aydın Polatcan sergi hakkında şunları söyledi; “Bodrum’un çağdaş sanat kültürünü ve sanatçılarını bir araya getirmek ve sanat severleri buluşturmayı amaçlıyoruz. Bodrum’da sanatıyla yaşayan 25 sanatçının eserlerinden oluşan  ve ART Rol adını verdiğimiz bir sergi çalışması yaptık. Yeni yıl münasebetiyle düzenleyeceğimiz bu serginin 16 Aralık Salı günü bir kokteyl ile açılışını yapacağız. Bu vesile ile yeni yılın yaratıcılık ve tabiatı, ekolojisi yaşanır olması dileğini sembolize etmesi açısından gelen her ziyaretçimize çam fidesi hediye etmeyi planladık. Bodrum’un ağaçlanmasında küçücük de olsa bir fayda sağlayacağını düşündük. Salı günkü açılışımıza herkesi davet ediyoruz” dedi.

Yaklaşık iki yıldır Bodrum’da yaşamını sürdüren Biyolog Özlem Karadeniz’de karakalem çalışmaları ile bu önemli sergide yerini alacak. Kent Haber’e konuşan sanatçı Özlem Karadeniz “Ayla Eriş hocam ile çalışmalarımız devam ediyor. ART 212 ile de çalışmalarımız sürüyor. Salı günü açılışı yapılacak olan sergide benimde eserlerim bulunuyor. Sanata değer veren insanlarla bir arada olmak bizler çok mutlu ediyor” dedi.

16 Aralık Salı günü saat 18.00’de açılışı yapılacak olan sergiye bütün sanat severlerin davet edildiği bildirildi.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.