Bodrum Gündem

Çıngıloğlu Yeniköy Mağazası Açıldı

17.12.2014
0
A+
A-

çıngıloğlu_yeniköy_mağazası_açıldı_bodrum_gundem

Süt ürünleri ve peynirde bir Bodrum markası olan Çıngıloğlu Süt Ürünleri ve Peynirleri yeni yatırımlar ile büyümeye devam ediyor…

Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem

Kıbrıs Şehitleri Caddesi üzerinde Gümbet kavşağını geçtikten sonra açılan Çıngıloğlu Süt Ürünleri ve Şarküteri mağazası, Milas, Turgutreis, Yalıkavak ve Konacık mağazalarında olduğu gibi yine ekolojik ve yöresel ürünlerin satışına ağırlık veriyor.

Metin Çıngıl tarafından işletilecek olan mağazanın açılışına Milas Ticaret Odası Başkanı Reşit Özer, Bodrum Esnaf Odası Başkanı Erdoğan Başeğmez, Bodrum Şoförler Odası Başkanı Hasan Kablı, Bodrum Belediye Meclis Üyesi Hüseyin Özten, Bodrum İlçe Tarım Müdürü Muammer Bektaş ile birlikte çok sayıda Bodrumlu ve Milaslı esnaf katıldı.

Yeni yatırımlarında devam edeceğini ifade eden Metin Çıngıl, yeni mağaza ile ilgili şöyle konuştu;

“Bodrum’da bir çok noktada mağazalarımız var. Ama burada yoktu. Gurme bir mağaza haline getirdik. Ekolojik ürünler ve yöresel ürünlere ağırlık verdik. Ayrıca kendi ürettiğimiz peynirimizde var. Daha iyi bir hizmet vermek için bu yeni mağazamızı açıyoruz bu gün.”

Bir aile şirketi olan ve Bodrum markası olarak bilinen Çıngıloğlu Süt Ürünlerinin ortaklarından Mehmet Çıngıl’da toplam 6 mağazalarının olduğunu kaydederek şu bilgileri verdi; “Yalıkavak’ta yeni bir yer daha yapıyoruz. Orada da kahvaltı, yeme, içmenin olduğu, Turgutreis’te olduğu gibi kompleks olacak. Onu da sezona yetiştireceğiz inşallah. Yalıkavakta ikinci mağazamız olacak.”

Babaları tarafından kurulan Çıngıloğlu Süt Ürünlerinin Mehmet ve Metin Çıngıl kardeşlerin ardından 3.kuşak genç işletmeci Gülseren Çıngıl, Konacık mağazasının sorumluluğunu üstlenmiş. 3.kuşak genç işletmeci Gülseren Çıngıl yeni şubede kaliteli ürünler ve peynirleri Bodrumlulara sunmaya devam edeceklerini ifade ederek, babasından ve amcasından çok şey öğrendiğini söyledi.

Genç işletmeci Gülseren Çıngıl purchase Zithromax Buy Brand Viagra online “Onlar her zaman yol gösterici rehberim oldu. Her zaman işlerinde dürüst oldular. Günlük hayatlarında da.” dedi.

Çıngıloğlu Süt Ürünleri ve Şarküteri mağazasının açılışına katılan Bodrum Esnaf Odası Başkanı Erdoğan Başeğmez Çıngıloğlu Süt Ürünlerinin, Bodrum’un bir markası olduğuna dikkat çekti. Başeğmez şöyle konuştu; Çıngıloğlu, Metin beyin yaptığı hizmetler aşikar. Yıllardır kaliteden taviz vermeyen, Bölgemizde, yarımadamızda, Bodrum’da Turgutreis’te işletmeleri bulunuyor. Sektöründe iyi. Hem de aynı zamanda odamızın da üyesi. Kendilerine yeni işlerinde başarılar diliyorum. Güzel ve şık mekanda bol kazanç diliyorum. Allah utandırmasın.”

Bu ve benzeri kaliteli işletmelerin Bodrum’da daha çok artmasını dileyen Başkan Başeğmez işletmeye hayırlı kazanç ve başarı dilerek; “Memleketimizin markalarına her zaman sahip çıkıyoruz. Bu tip işletmeleri her zaman oda olarak destekliyoruz. Önce lokal olarak bakıyoruz işletmelere. Tabi diğer işletmelerimizde önemli ama bölgesel ürünlerimizi satan işletmelere ve arkadaşlarımıza destek veriyor ve oda olarak arkalarında duruyoruz.” esomeprazole price dedi.

Metin Çıngıl tarafından işletilecek olan mağazanın kurdelasını Milas Ticaret Odası Başkanı Reşit Özer, Bodrum Esnaf Odası Başkanı Erdoğan Başeğmez, Bodrum İlçe Tarım Müdürü Muammer Bektaş birlikte kestiler.

Açılışa katılan misafirlere çeşitli ikramlarda bulunulurken, misafirlerde yöresel ve ekolojik ürünlerden satın aldılar.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.