Bodrum Gündem

Katili Bulana 10 Bin Lira Ödül

24.12.2014
0
A+
A-

köpek_katilini_bulana_ödül (3) order albuterol

Bodrum’da, aralarında kedi ve köpeklerin olduğu hayvanların ölümüne neden olan kişiler bulunduğu taktirde, 10 bin lira bağışta bulunacak.

generic Valtrex online Bodrum Gündem Haber
Bodrum’un Yalıkavak Mahallesi’nde bir otelin işletmesini yapan ve aynı zamanda Uluslararası Skal Dernekleri Federasyonu Türkiye Başkanı olan Deniz Anapa, sabah saatlerinde mahallede baktıkları “Patates” adlı köpeğinin zehirlenerek öldürüldüğü haberini aldı. Geçtiğimiz Kasım ayında da yine benzer şekilde 4 köpeğin daha öldürülmesiyle halen üzüntülü olan Anapa, sabah saatlerinde bir köpeğin daha öldürüldüğü haberini almasıyla sinir krizi geçirdi.

Mahallede ve kendisine ait köpeklerin öldürülmesine tepki gösteren Anapa, sabah saatlerinde olayı otel çalışanlarından öğrendiğini söyledi. Öldürülen köpeklerin sadece kendisine ait olmadığını belirten Anapa, “Gece içimde bir sıkıntı vardı ve bunun olacağını hissetmiş gibiydim. Sadece bizim değil tüm mahallenin sevdiği canlardan biriydi. Hiçbir zararını görmedim sevgi dolu bir hayvandı” dedi.

Köpek Katilini Bulana Ödül…

Hayvanların katillerini bulana da ödül vereceğini ifade eden Anapa, şöyle konuştu:
“Benim için bu mahallede oturan herkes şuan potansiyel katil. Somut olarak bunu yapanı, yaptıranı bize söyleyecek, ihbar edecek asılsız olmayan herşeyi değerlendireceğim. Polis ve zabıta da bu olayın üstünde. Bu katil bulunduğu taktirde 5 bin lira ödül koyduk. Eş zamanlı olarak, bu katiller bulunduğu taktirde de 5 bin lirada Çocuk Esirgeme Kurumu’na bağış yapacağız.”
Hayvan ölümlerinin sonunun gelmesi gerektiğine işaret eden Anapa, “Ben bu tür olayları yaşadığım zaman insan olmaktan utanç duyuyorum. Bu doğa bizden daha çok hayvanlara ait. Bu civarda şuana kadar 11’e yakın köpek öldürüldü” diye konuştu.

Kanunlarımız Yetersiz…

Olayın ardından bölgeye giden Bodrum Hayvan Hakları Derneği Başkanı Füsun Uslu da, Bodrum’da yine bir vahşetin yaşandığına dikkat çekti. Hayvana yapılan şiddetin ceza kanunu kapsamında değerlendirilmesi gerektiğinin altını çizen Uslu, “Ona göre polis araştırma yapar. Bu şekilde kim vurduya gidiyor. Kanunlarımız yetersiz bütün feryadımız bu” where to buy levonorgestrel ifadelerini kullandı.
Öte yandan Deniz Anapa, yöneticilik yaptığı otelde, öldürülen köpek ve kedilerin isimlerinin ve fotoğraflarının yer aldığı bir bölüm hazırladığı dikkat çekti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.