Bodrum Gündem

Bodrum’da Uludere Gerginliği

28.12.2014
0
A+
A-

buy doxycycline online bodrumda_uludere_gerginliği-(55) purchase Strattera

Asi tayfa ve bir grup vatandaş, HDP’nin Bodrum Belediye meydanında yaptığı Uludere basın açıklamasına tepki gösterdi. Bodrum’da Uludere olayı ile ilgili basın açıklaması yapan HDP’li bir grup ile karşıt görüşlü vatandaşlar arasında çıkan tartışma, çevik kuvvet ekiplerinin araya girmesiyle yatıştırıldı.

Bodrum Gündem Haber

Bodrum’da Uludere olaylarıyla ilgili açıklama yapmak isteyen bir grup ile karşıt görüşteki bir grup arasında gergin anlar yaşandı. Halkların Demokratik Partisi (HDP) üyeleri tarafından, Uludere’de yaşanan olaylarda hayatını kaybeden 35 kişiyi anmak için Bodrum Belediye Meydanı’nda basın açıklaması düzenlendi.

Basın açıklaması yapıldığı sırada bir vatandaş açıklamaya tepki göstererek, “Buradan dağılın bakın insanlar ayaklanıyor” Robaxin without prescription diye seslendi. Açıklamaya ara veren HDP’liler ile basın açıklamasına tepki gösteren yaklaşık 50 kişilik grup arasında kısa süreli gergin anlar yaşandı. Tartışma bölgeye takviye gelen çevik kuvvet ekiplerinin müdahalesiyle güçlükle yatıştırıldı.

Emniyet güçleri basın açıklaması yapan grubu daha fazla gerginlik yaşanmaması için bölgeden uzaklaştırdı.

Öte yandan HDP’li grubun dağılmasının ardından, ellerinde büyük Türk bayrağı taşıyan karşıt grup, Atatürk büstü önünde İstiklal Marşını okudu.

Yorumlar

  1. ERSİN dedi ki:

    Hic unutmam hic unutmam hic unutmayın
    Insan nasil direnir başka
    Hic unutma
    ‪#‎Roboski‬