Bodrum Gündem

Bodrum Yeni Yıla Hazır

Bodrum Yeni Yıla Hazır
31.12.2014
0
A+
A-

yılbaşı-tedbirleri-dr.gödekmerdan

Yılbaşı akşamı huzur ve güven içinde geçirmek için Dr.Gödekmerdan’ın talimatıyla çeşitli tedbirler alındı…

Bodrum Gündem Haber

Bodrum halkı ve Bodrum’da bulunan misafirlerin 31 Aralık 2014 Çarşamba akşamını huzur ve güven içerisinde geçirmelerini sağlamak için Kaymakam Dr. Gödekmerdan’ın talimatlarıyla ilçede çeşitli tedbirler alındı.

2014 yılının son gününü Bodrum’da geçirecek olan vatandaşların huzur ve güven içerisinde yeni yıla girebilmeleri için Bodrum’da çeşitli tedbirler alındı. Kaymakam Dr. Gödekmerdan önce daire müdürleri daha sonra mahalle muhtarları ile bir araya gelerek alınacak tedbirleri bildirdi.

Bodrum Kaymakamı Dr. Gödekmerdan konu ile ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi;

order Indocin online “Yılbaşı gecesi ilçemizde vatandaşlarımızın huzur ve güveni için normalden daha fazla çalışarak tüm birimlerimizle hizmet vereceğiz. Bodrum’da yaşayan ve Bodrum’da misafir olarak bulunun tüm vatandaşlarımızın Bodrum’da güzel bir yılbaşı gecesi ve yeni yıl tatili geçirebilmeleri için hazırlıklarımız yapıldı” dedi. buy isotretinoin online

Bodrum’da alınan bazı tedbirler: Belediye Hizmetleri ilçemizde vatandaşlarımızın mağdur olmayacakları şekilde vardiyalı personeller ile devam edecek olup, su kesintisi yaşanmaması için de nöbetçi personeller görev başında olacaklar. Viagra online Canada

Emniyet Müdürlüğü ve Jandarma Komutanlığı halkın yoğun olarak bulunduğu eğlence merkezlerinde, alışveriş yaptığı cadde ve alışveriş merkezlerinde meydana gelebilecek kapkaç, yankesicilik ve organize suçlarla ilgili olayların önlenmesi ve vatandaşların huzur ve güvenliğinin sağlanması için tedbirleri en üst düzeyde alınacak, trafik tedbirlerine ağırlık verilecektir. Sağlık Müdürlüğümüz tarafından yeterli sağlık personeli bulundurulması ve tıbbi malzeme eksikliklerinin giderilmesi ile her türlü acil duruma karşı hazırlıklı bulundurulmaları planlanmıştır. (112) Acil Sağlık hizmetlerinde de Yılbaşında meydana gelebilecek problemlere karşı gerekli tedbirler alınmış olup, takviye personel ve malzeme hazır durumda bulundurulacaktır. Aydem tarafından yılbaşı tatili süresince, dağıtım sistemimizde hiçbir şekilde programlı enerji kesintisi yapılmayacak olup; meydana gelebilecek elektrik arızalarına en kısa sürede müdahale edebilmek için ekiplerimiz vardiyalı olarak çalışmaya devam edecektir. Türk Telekom Müdürlüğümüzce, Yılbaşı tatili süresince artacak haberleşme trafiğinin aksaksız olarak sağlanması ve gelen taleplerin süratli, kaliteli ve emniyetli bir şekilde karşılanması için nöbet düzenlemesi ve personel takviyesi yapılmış olup, karşılaşılacak aksaklıklara zamanında müdahale edilebilmesi için nöbetçi elemanlardan ekipler oluşturulmuştur.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.