Bodrum Gündem

Develer Bodrum Sokaklarında

03.01.2015
0
A+
A-

deveguresi_kortej_bodrum (333) lowest prices for Plavix

Pazar günü Kızılağaç Deve Güreşi Arenası’nda düzenlenecek olan Bodrum Deve Güreşi Festivali öncesi develer, Bodrum merkezde kortej yürüyüşü yaptı. Korteje Başkan Kocadon da katılarak festivale tüm Bodrum halkını davet etti. 

buy Baclofen Bodrum Gündem Haber

Bodrum Belediyesi tarafından B.B.Bodrumspor yararına düzenlenen, 04 Ocak 2015 Pazar günü saat 10.00’da, Bodrum Yalı Mahallesi’nde yer alan Kızılağaç Deve Güreşi Arenası’nda yapılacak olan Bodrum Deve Güreşi Festivali’ne katılacak develer, Cuma günü kortej yürüyüşü yaptı. Festival öncesi Bodrum Otogarı’nda toplanan güreşçi develer, davul zurna eşliğinde Cevat Şakir Caddesi’nden İskele Meydanı’na yürüdü. Korteje vatandaşlar da ilgi gösterdi. Develeri İskele Meydanı’nda, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Bodrum Ticaret Odası Başkanı Mahmut Kocadon ile Bodrum Şoförler Odası Başkanı Hasan Kablı karşıladı.

Çanakkale’den Antalya’ya kadar uzanan illerden yaklaşık 140 devenin festivale katılacağını belirten Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, yaptığı açıklamada şunları söyledi:
Erectile Dysfunction “Kültürümüzün içinde yer alan deve güreşleri, örf ve adetlerimizin bir parçasıdır. Biz bunu ayrıca Bodrum Belediyesi olarak, bir sosyal etkinlik gibi de düşünüyoruz. Ege ve Akdeniz bölgelerinin seçkin ve ünlü develeri, 4 Ocak Pazar günü Bodrum’a gelecek. Hava şartları da festivale uygun olursa, güzel bir gün yaşayacağız. Deve güreşlerine toplumumuzun da merakı yüksek. Gördüğünüz gibi bugün kortej için meydan doldu. Pazar günü Bodrum Belediyesi Kızılağaç Arena’da yapılacak olan deve güreşi festivaline tüm Bodrum ve Anadolu halkımızı bekliyoruz.”

develer_bodrum_sokaklarında_boy_gösterdi (555)İskele Meydanı’nın ardından Belediye Meydanı’na da geçen develer daha sonra Neyzen Tevfik Caddesi ile Turgutreis Caddesi’ndeki yürüyüşlerinin ardından Bodrum Otogarı’na geri döndü.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.