Bodrum Gündem

Dr.Kerim Cangır, Mehmet Kocadon’u Ziyaret Etti

Dr.Kerim Cangır, Mehmet Kocadon’u Ziyaret Etti
20.02.2015
0
A+
A-

Naltrexone no prescription CHP Milletvekili Aday Adayı Dr. Kerim Cangır, Başkan Kocadon’u ziyaret etti…  

buy Ventolin dr_kerim_cangır_kocadon_ziyaret_bodrum_gundem

CHP Bodrum geçmiş dönem ilçe başkanlarından Dr. Kerim Cangır, Milletvekili Genel Seçimleri için aday adaylığını açıklamasının ardından, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’u makamında ziyaret etti.

Bodrum Gündem Haber

2015 Türkiye Genel Seçimlerinde milletvekili aday adayı olan Dr. Kerim Cangır, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’u makamında ziyaret ederek seçimle ilgili değerlendirmelerde bulundu. 7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan Milletvekili Genel Seçimleri için CHP Muğla’dan aday adaylığını açıklayan Bodrum CHP İlçe Örgütü’nün geçmiş dönem başkanlarından Dr. Kerim Cangır’a ziyaretinde eşi Nilgün Cangır da eşlik etti.

Milletvekili adaylarının genel seçimde belirleneceğini belirterek 22 Mart’ta yapılacak ön seçimlerde aday adayı olmaya karar verdiğini ifade eden Cangır, ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Haziran ayında yapılacak olan Milletvekilliği Genel Seçimlerinde partim Cumhuriyet Halk Partisinden aday adayıyım. Parti meclisimizin aldığı karara göre 22 Mart’ta genişletilmiş delege sistemiyle ön seçim yapılacak. Ben de Bodrum’dan Muğla milletvekili olmak istiyorum. Aday olmamın nedenlerinden biri de, Bodrum’da yaşanan çevre talanına dikkat çekmek. Bodrum’un çevre, doğa ve deniz ile ilgili sorunları her geçen gün artıyor. Eğer milletvekili olabilirsem, bunları önlemek için elimden geleni yapacağım. Aday adaylığımı açıkladıktan sonra bugün eşim Nilgün Hanım ile Bodrum Belediye Başkanımıza bir ziyarette bulunduk. Sayın Kocadon, bana başarılar diledi ve ben de kendilerine teşekkür ettim.” order misoprostol

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ise Dr. Kerim Cangır ve diğer aday adaylarına, almış oldukları bu adaylık kararlarının hayırlı olmasını dileyerek başarılar diledi.

Yorumlar

  1. Erol Dogan dedi ki:

    SEVGİLİ BAŞKANIM,YAŞAMINI C.H.P ADAMIŞ ÖRGÜTÜN MUTFAGINDAN GELİYORSUNUZ.İLERİCİ YURTSEVER DEVRİMCİ DURUŞUNUZLA HEP ÖRNEK OLDUNUZ İNANIYORUMKİ MİLLETVEKİLLİGİNİ HAK EDENLERDENSİNİZ.YOLUN AÇIK OLSUN.