Bodrum Gündem

BODTO Meclis Üyeleri Organlarını Bağışladı

BODTO Meclis Üyeleri Organlarını Bağışladı
28.02.2015
0
A+
A-

bodto_meclis_üyeleri_organlarını_bağışladı

Organ bağışında Türkiye’de nüfusa oranla birinci, bağış sayısı açısından ise 3’ncü sırada yer alan Muğla’ya, bir destek de Bodrum Ticaret Odasından geldi.

buy Promethasin Bodrum Gündem Haber buy Plavix isotretinoin online

Şubat ayı meclis toplantısında biraraya gelen meclis üyeleri çok anlamlı bir karara imza atarak diğer Oda ve sivil toplum kuruluşlarına da örnek oldular. Meclis toplantısında konunun uzmanları tarafından bilgilendirilen BODTO Yönetim Kurulu Başkan ve Üyeleri doldurdukları organ bağışı formları ile organlarını bağışladılar.
Organ bağışı kartlarını alan meclis üyeleri tüm vatandaşları da organ bağışı yapmaya davet ettiler. Çok kutsal bir iş yaptıklarını ifade eden Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kocadon;“Organlarımız bağışladık. Tüm Bodrum halkına toplum sağlığı merkezlerine ve aile hekimliklerine gidip organlarını bağışlamalarını istiyorum” dedi.
BODTO Yönetim Kurulu Üyelerinden Atilla Serttaş ise; “Bugün hocalarımız bize çok güzel bir şekilde konuyu anlattılar. Bizde buna katkıda bulunmak adına organlarımızı bağışladık. Umarım bütün işveren arkadaşlarımız da buna katkı sağlarlar” ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.