Bodrum Gündem

Gülsin Onay, ABD’de Ayakta Alkışlandı

Gülsin Onay, ABD’de Ayakta Alkışlandı
12.03.2015
0
A+
A-

order Viagra SLIDE Premarin Fast shipping

ABD’NİN Newyok ve Washington kentlerinde iki büyük konser veren ünlü piyanist Devlet sanatçısı Gülsin Onay her iki konserde de dakikalarca ayakta alkışlandı. Onay “dünyanın farklı noktalarında özellikle ülkemin büyükelçilik ve konsolosluklarının destekleri ile verdiğimiz konserlere ABD ve orada yaşayan yabancı konuklarında büyük ilgi göstermesi bizleri çok mutlu etti” dedi.

order Prozac Bodrum Gündem Haber

Yılın büyük bölümünü Yalıkavak mahallesindeki villasında geçiren ünlü piyanist Devlet Sanatçısı Gülsin Onay, ABD’nin Newyork kentindeki NY Get Classical İndia Hays Kültür ve Sanat Merkezi’nde konser verdi. Ardından 11 Şubat akşamı Washington Büyükelçiliği’nde konser verdi. Konserleri Washington Büyükelçisi Serdar Kılıç ve eşi Sibel kılıç, Newyork Başkonsolosu Ertan Yalçın, ABD’nin eski Ankara büyükelçisi Françis Riccardione ve yaklaşık 300 seçkin sanatsever izledi.

Konserinde Bach, Mendelshon , Chopin ve Adnan Saygun’un eserlerinden çalan Onay konser sonunda dakikalarca ayakta alkışlandı. Üç kez tekrar sahneye gelerek eserlerini yeniden seslendirdi. Konser sonunda Büyükelçi Serdar Kılıç eşi Sibel kılıç ile birlikte Onay’a çiçek vererek teşekkür etti.

Ankara’ya dönüş yolunda telefon ile açıklama yapan Onay “Ülkemizin güzel aydınlık , modern ve çağdaş yüzünü dünyanın bir ucunda da olsa devlet büyüklerimizin aracılığı ile tüm dünyaya göstermenin mutluluğunu yaşadık. Her iki konserde radyo programları için kayıt yapıldı ve Nisan ayında radyolardan yayınlanacak. Konserlere yoğun ilgi bizleri mutlu etti. “ dedi.

Onay Ankara’ya döndükten sonra 16 Mart akşamı Türkiye’nin Buenos Aires Büyükelçisi Taner Karakaş’ın daveti üzerine Arjantin’e hareket edecek. Onay , 18 Mart 2015 Çarşamba günü başkent Buenos Aires’teki İtalyan Kültür Enstitüsü ve 19 Mart 2015 Perşembe günü yine aynı şehirdeki   Arjantin Dışişleri Bakanlığı Manuel Belgrano Konser Salonu‘nda sanatseverlerin karşısına çıkacak.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.