Bodrum Gündem

Kaymakamlık Voleybol Turnuvası Başladı

12.03.2015
0
A+
A-

SLIDE Natrexon price order Aciclovir

Bodrum Kaymakamlığı tarafından bu sene üçüncüsü düzenlenen Kurumlar Arası Voleybol Turnuvası Gümbet Binnaz Karakaya Spor Salonunda düzenlenen açılış töreni ile başladı. Turnuvanın ilk maçında Marmara Koleji ile Anadolu Lisesi karşı karşıya geldiler.

Bodrum Gündem Haber lowest prices for Plavix

Bu sene üçüncüsü düzenlenen Kaymakamlık Kupası Kurumlar Arası Voleybol Turnuvası Marmara Koleji ile Anadolu Lisesi takımları arasında yapılan mücadele ile başladı. Turnuva açılış maçını izlemeye Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan, Garnizon Komutanı Albay A.Göksel Oral, Cumhuriyet Başsavcısı Hayati Keskin, Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Orman, daire müdürleri ve çok sayıda izleyici geldi.

Turnuva başlangıcında bir konuşma yapan Kaymakam Dr. Gödekmerdan “Bu gün Kurumlar Arası Voleybol Turnuvamızın açılışı için buradayız. Bu turnuvamız 3 yıldan bu yana devam ediyor. Kurumlar arasında kardeşliği, dostluğu, işbirliğini ve sosyal ilişkileri geliştirmek amacıyla düzenlediğimiz bir turnuva. Umarım ki güzel maçlar çıkacaktır. Memurlarımız personelimiz kurumlarımız, bu turnuva vasıtası ile spora biraz daha yaklaşacaklardır diye umuyorum. Turnuvada emeği geçen bütün arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Turnuva açılış maçını Marmara Koleji, Anadolu Lisesi karşısında 3 – 0 kazanırken, turnuvanın ikinci maçında ise Aydem, Halk Eğitim’i 3 – 1 mağlup etti.

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.