Bodrum Gündem

CHP KONTENJAN ADAYLARI BELİRLENDİ…

CHP KONTENJAN ADAYLARI BELİRLENDİ…
07.04.2015
0
A+
A-

chp_muğla_milletvekili_aldanCHP MİLLETVEKİLİ KONTENJAN ADAYLARINI PARTİ MECLİSİ TOPLANTISINDA KESİNLEŞTİRİLDİ… purchase Disulfiram Order Lamisil online cheap Valtrex

Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında dün akşam toplanan Parti Meclisi, milletvekili listesini kesinleştirdi. Buna göre Muğla’dan beklendiği gibi Ömer Süha Aldan ikinci sıra kontenjan adayı oldu.

Cumhuriyet Halk Partisi 7 Haziran seçimlerinde milletvekili adaylarının büyük bölümünü yapılan ön seçim ve eğilim yoklamaları ile belirlemişti. Gözler genel başkan Kılıçdaroğlu başkanlığında toplanan parti meclisinde belirlenecek olan kontenjan adaylarınının kim olacağına çevrilmişti. Muğla 2.sıra kontenjan adaylığı için ismine kesin gözü ile bakılan Ömer Süha Aldan atanırken, oldukça dikkat çeken bazı isimler de CHP kontenjan listelerinde yerlerini aldı.

CHP Genel Başkan Yardımcıları Gürsel Tekin, Sezgin Tanrıkulu ve Haluk Koç ile birlikte, bölgesindeki göçmen oylarının etkisiyle Bihlun Tamaylıgil, geçmiş dönemde başarılı bir bakanlık yapan Zekeriya Temizel, aday adaylık başvurusu yapmayan Şafak Pavey, sağ tandanslı İlhan Kesici, ismi çok tartışılan gazeteci Enis Berberoğlu, yine adı çok tartışılan milli görüş geleneğinden gelen Mehmet Bekaroğlu, Madımak katliamında yaşamını yitiren şair Metin Altıok’un kızı PM üyesi Zeynep Altıok, Ergenekon sanıklarından gazeteci Tuncay Özkan ve Grup Yorum’un eski solisti Hilmi Yarayıcı dikkat çeken isimler oldu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.