Bodrum Gündem

ŞAMPİYONLUK KUPASI BAŞKAN KOCADON’A VERİLDİ…

ŞAMPİYONLUK KUPASI BAŞKAN KOCADON’A VERİLDİ…
07.04.2015
0
A+
A-

bodrumspor-şampiyonluk-kupasını-kocadona-hediye-etti_1BODRUMSPOR YÖNETİCİLERİ KAZANDIKLARI ŞAMPİYONLUK KUPASINI BAŞKAN KOCADON’A HEDİYE ETTİ…

Bodrum Gündem Haber

Bölgesel Amatör Lig 7. Grup’ta mücadele eden ve ligin bitimine üç maç kala şampiyonluğunu garantileyen Bodrum Belediyesi Bodrumspor’un yöneticileri, şampiyonluk kupasını, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’a hediye etti.

Bodrum Belediyesi Bodrumspor Başkanı Rıza Karakaya, kulüp yöneticileri, Sportif Direktör Erol Tok ve takımın teknik direktörü İsmail Cem Cambaz, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’u makamında ziyaret etti. Yöneticiler ziyaretlerinde, 3. lige yükselen Bodrumpor’un şampiyonluk kupasını Başkan Mehmet Kocadon’a hediye ederek; kendisine, bu güne kadar sağladığı maddi-manevi tüm destekleri için teşekkür etti.

Şampiyonluk kupasını, Bodrum halkı adına Mehmet Kocadon’a hediye ettiklerini belirten Rıza Karakaya; “Bugün şampiyonluk kupamızı başkanımız Mehmet Kocadon’a getirdik. Bunlar çok güzel duygular. Bodrum Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Kocadon, uzun yıllardır sporun her dalına olduğu gibi futbol takımımıza da büyük destekler verdi ve takımımızın başarısı için kulübümüze ve oyuncularımıza destek olan Sayın Kocadon’a şampiyonluk kupasını getirmek de boynumuzun borcu olmuştu. Eğer şampiyon olamasaydık, gerçekten çok üzülürdük. Bu şampiyonlukta emeği geçen herkese teşekkür eder ve kulüp yönetimi olarak Bodrum halkı adına kupayı Mehmet Kocadon’a hediye ediyoruz.” dedi.

“MUTLULUĞUMUZ İKİYE KATLANDI” 

Şampiyon takımın yöneticilerinin ve teknik ekibinin yapmış oldukları ziyaretten mutluluk duyduğunu ifade eden Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, “Ligin bitimine üç maç kala şampiyonluğunu ilan eden ve son maçına namağlup unvanıyla çıkacak olan Bodrumsporumuz, hepimizin, tüm Bodrumumuzun gururu oldu. Bize bu büyük sevinci yaşatan futbolcularımız başta olmak üzere; teknik ekibimize, yöneticilerimize ve vefakar Bodrumspor taraftarlarımıza çok teşekkür ediyorum. Bugün, yönetici arkadaşlarımız şampiyonluk kupasını bizlere getirerek mutluluğumuzu ikiye katladılar. Bodrum Belediyesi olarak spora ve sporculara desteklerimiz her zaman devam edecektir. Bodrum’un adını bu güzel başarılarla yaşatan, sporla ilgilenen; yense de yenilse de mücadelesini, azmini asla yitirmeyen, bizlere bu güzellikleri yaşatmak için büyük emekler veren tüm değerli sporcularımıza ve sporcu kardeşlerimize ayrıca teşekkür ederim.” Buy Topamax on line Natrexone order Premarin Fast shipping dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.