Bodrum Gündem

BODTO, MALİYE BAKANI MEHMET ŞİMŞEK’İ ZİYARET ETTİ

BODTO, MALİYE BAKANI MEHMET ŞİMŞEK’İ ZİYARET ETTİ
24.04.2015
0
A+
A-

Purchase Retin-A without prescription buy Cialis super active online order metoclopramide

BODTO-maliye-bakanı-şimşek-ZİYARET-ANKARA_115 Nisan 2015 Çarşamba Günü Bodrum Ticaret Odası (BODTO) Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut S. Kocadon ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İbrahim Akkaya Maliye Bakanı Sayın Mehmet Şimşek’i makamında ziyaret etti.

Bodrum Gündem Haber

Yapılan görüşmeye Milli Emlak Genel Müdürü Abdullah Kaya’da katıldı. BODTO heyeti, diğer turizm kentlerinde ecrimisil sorununun kalmadığını, ancak Bodrum’da kıyı ve kumsalın coğrafi yapısı nedeni ile geçmiş mahkeme kararlarının yeni düzenlemelere engel olduğunu belirtti. Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, itirazların yapılmasını, bu süreçte tebliğde gerekli düzenlemenin yerinde inceleme yapılarak, ülke genelinde turizm ile diğer işgal konularının birbirinden ayrılarak çalışma yapılabileceğini söyledi.

Toplantı, kayalık ve bozuk alanların farklı ücretlendirilerek, bölgeler arasındaki birim m2 fiyatlarının reel olarak yeniden revize edilmesi ve konu üzerinde çalışma yapılması kararlaştırılarak tamamlandı. Bakan Mehmet Şimşek, Milli Emlak Genel Müdürüne gerekli çalışmanın yapılması için talimat verdi.

BODTO heyeti, Bakana konuya olan ilgisi nedeniyle teşekkür ederken, çözüme ilişkin yapılacak çalışmalar önümüzdeki günlerde hem Bakanlık, hem de BODTO tarafından takip edilecek.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.