Bodrum Gündem

MHP’Lİ VEKİL ADAYI İYİBİLİR’DEN BODRUM’DA ESNAF ZİYARETLERİ

04.05.2015
0
A+
A-

MHP Lİ İYİBİLİR (8)

Milliyetçi Hareket Partisi Bodrum İlçe Teşkilatı, 7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak Genel Seçimler için çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında MHP Muğla 6. Sıra Milletvekili Adayı Nazmi İyibilir Bodrumlu esnaflarla bir araya geldi, vatandaşların hayır dualarını aldı.

Bodrum Gündem Haber

Genel seçimler öncesi Muğla Milletvekili Adaylarını Bodrumlu vatandaşlarla bir araya getirmek için çalışmalarını sürdüren MHP Bodrum İlçe Teşkilatı seçim çalışmaları kapsamında MHP Muğla Milletvekili Adayı Nazmi İyibilir ile birlikte Konacık Mahallesi Pazar esnafını ve Göltürkbükü Mahallesi’ndeki esnafları ziyaret etti. Gerçekleştirilen ziyaretlere MHP Bodrum İlçe Başkanı Mehmet Tosun, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ve Bodrum Belediyesi MHP’li Meclis Üyeleri katıldı.

Milliyetçi Hareket Partisi Bodrum İlçe Teşkilatı olarak 7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak seçimlere büyük bir özveri ve gayret içerisinde hazırlandıklarını belirten MHP Bodrum İlçe Başkanı Mehmet Tosun şunları söyledi: “ order Proscar treat breast cancer Birbirinden değerli 6 Milletvekili adayımız ile sahadayız. İlk olarak Eczacı arkadaşımız Nuri Öztürk  ile birlikte; Yalı, Çamarası, Yeniköy ve Mazı  Mahallelerinde esnaf ve vatandaşlarımızla bir araya geldik. Bugün de yine Muğlalı bir kardeşimiz çok sevdiğimiz bir milletvekili adayımızla Konacık’ta başlayan esnaf ziyaretlerimiz, Türkbükü Mahallemizdeki esnaf ziyaretlerimizle devam etti.  Milliyetçi Hareket Partisi Bodrum Teşkilatı olarak  7 Haziran 2015 tarihine kadar büyük bir azim ve gayret içerisinde  çalışacağız. Milletvekili adaylarımızla, Partililerimizle, Meclis üyelerimizle, Partimizin Yönetim Kurulu Üyeleri, kadın kollarımızla çalışıp özverili bir şekilde inşallah Milletvekili adaylarıyla halkımızı buluşturacağız. 7 Haziran 2015 tarihinde ki seçimlerde inşallah Milliyetçi Hareket Partisi iktidarıyla ülkemizi oluşturacağız.  Ben çalışmalarından dolayı Sayın Milletvekili adaylarımıza ve Partililerimize çok teşekkür ediyorum. Gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerde vatandaşlarımızdan da yoğun bir ilgi alaka görüyoruz. Bu da bizi son derece mutlu ediyor.  İnşallah emin adımlarla yolumuza hız kesmeden devam edeceğiz.”

MHP Bodrum İlçe Teşkilatı’nın organizasyonu ile esnaf ziyaretleri gerçekleştirdiklerini belirten MHP Muğla 6. Sıra Milletvekili adayı Nazmi İyibilir ise; buy Premarin İlçe Başkanı Mehmet Tosun ile birlikte çalışarak 7 Haziran Seçimlerinde iyi bir sonuç almak için çalıştıklarını söyledi. İyibilir; “MHP Muğla Milletvekili Adayları olarak, 1. sıradan 6. sıraya sıralama gözetmeksizin çalışmaktayız. Bu çerçevede Bodrum’da Başkanımın da yardımlarıyla halkımızın desteği ile inşallah sonuca ulaşacağız” dedi.

Gerçekleştirilen ziyaretlerde MHP Muğla Milletvekili adayı İyibilir ve MHP Bodrum İlçe Başkanı Mehmet Tosun, vatandaşlarla tek tek sohbet ettiler, istek ve önerilerini dinlediler.

 

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.