Bodrum Gündem

BODRUM’DA ESRARENGİZ GARSON CİNAYETİ…

06.05.2015
0
A+
A-

generic Premarin

bodrumda garson cinayeti (2)Bodrum’da belediyeye ait bir kafede garson olarak çalışan bir kişi, evinde bıçaklanmış halde ölü bulundu.
treat impotence Bodrum Gündem Haber
Alınan bilgiye göre, ilçeye bağlı Gümbet Mahallesi Cevat Şakir Caddesi 3147 Sokak’ta, Haluk Pakbıyık’ın (25) yaşadığı evden bağırışma sesleri duyan vatandaşlar, durumu polis ekiplerine bildirdi.
Kısa sürede bölgeye ulaşan ekipler, Pakbıyık’ın oturduğu evin kapsının açık olduğunu fark ederek içeriye girdi. Ekipler, Pakbıyık’ın yerde hareketsiz ve kanlar içinde yattığını görmesi üzerine durumu sağlık ekiplerine bildirdi. Ekiplerce yapılan incelemede Pakbıyık’ın göğsüne aldığı bıçak darbesiyle öldüğü tespit edildi.
Olayın ardından bölge güvenlik şeridiyle kapatılarak çevrede inceleme başlatıldı. Komşuların bilgisine de başvuran polis ekipleri, bir süre bölgedeki evlerin bahçelerinde ve sokakta delil topladı. Pakbıyık’ın yakınları ise olay yerinde sinir krizi geçirdi. Yakınları polis ekipleri ve arkadaşlarınca güçlükle sakinleştirildi.
Pakbıyık’ın cesedi nöbetçi savcı ve polis ekiplerinin incelemesinin ardından, kesin ölüm sebebinin belirlenebilmesi için Muğla Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Olayla ilgili başlatılan soruşturmanın ise sürdüğü bildirildi.

cheap Propranolol

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.