Bodrum Gündem

DÜNYACA ÜNLÜ ŞARKICI FAYDEE BODRUM SAĞLIK VAKFINDA

07.05.2015
0
A+
A-

Generic Paxil generic Lithium faydee sağlık vakfında (2)Dünyaca ünlü Avustralyalı şarkıcı, söz yazarı ve yapımcı Faydee, klip çekimi için geldiği Bodrum’da Sağlık Vakfı öğrencilerini ziyaret etti

Bodrum Gündem Haber cheap Viagra Gold

Önceki gün Bodrum’a gelen ünlü şarkıcı Faydee, Bodrum’da bir süre gezinti yaptıktan sonra beraberindekilerle birlikte Turgutreis Mahallesi’ndeki Bodrum Sağlık Vakfı’nı ziyaret etti.

Engelli öğrencilerle tek tek ilgilenen ünlü şarkıcı, yardımcısı aracılığıyla onlarla bir süre sohbet etti. Ritim eğitimi alan bir grup engelli öğrenci ise ünlü şarkıcıya kısa bir ritim şovu sundu. Faydee, öğrencilerin yaptığı şov karşısında şaşkınlığını gizleyemedi.

Ünlü şarkıcı Bodrum’un farklı bölgelerinde bir şarkısı için klip çekecek.

Fayde kimdir?

2008’den bugüne müzik piyasasında etkin olan şarkıcı ilk olarak “Breakthrough/Not In The Mood” ile çıkış yaptı. Devamında yaptığı başarılı çalışmaları ile adından sıkça söz ettirdi. 2013’te çıkarttığı ‘Laugh you cry till’ isimli single çalışması Romanya, Almanya, İtalya, Rusya gibi birçok ülkede yayınlandı ve 6 hafta boyunca Romanya müzik listesinde 1 numarada kaldı. En son çıkartmış olduğu single parçası “Can’t let go” ise sanatçıyı en çok dinlenenler arasına sokmuş ve birçok ülkede müzik listelerine girmeyi başardı. “Wonder Why”, “Never Ever”, “Forget The World” ve “Say My Name” şarkıları da müzik listelerinde başarılı oldu.

 

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.