Bodrum Gündem

MAVİ TUR’A ÇIKAN İNGİLİZLER TÜRK YEMEĞİ YAPMASINI ÖĞRENDİLER…

MAVİ TUR’A ÇIKAN İNGİLİZLER TÜRK YEMEĞİ YAPMASINI ÖĞRENDİLER…
16.05.2015
0
A+
A-
buy Ventolin no prescription İngiliz turistlere ustasından uygulamalı yemek kursu (1) Order Tadalafil Gökova Körfezine 7 günlük Mavi Tur’a çıkan İngiliz turistlere ustasından uygulamalı yemek kursu verildi.
Bodrum Gündem Haber Sildenafil
Aregala Türkiye, Sınır Tanımayan Şefler Derneği Başkanı Ahmet Çetin liderliğinde yöre yemekleri hakkında bilgilendirmeler ve uygulamalı mutfak eğitimini gulet tipi teknede yaşayan turistler Bodrum’a döndü.
Bodrum ve Marmaris koylarında, hem tatil hem de yemek eğitimi alan İngilizler organizasyondan oldukça mutlu kaldıklarını söylediler. 7 günlük gezi ve eğitim süresinin ardından Bodrum’a dönen ekibin başında bulunan Ahmet Çetin ise uygulamayla ilgili olarak; “İngiltere’den yemek eğitimi için gelen katılımcılara, Türk mutfağını tanıtmak, Bodrum ve Milas yöremizin bölge yemeklerini uygulamalı olarak öğretmen için elimizden geleni yaptık. Tur’da katılımcılara ayrıca zeytinyağının sağlığa faydaları ve bölgemizde yetişen ot yemeklerinin dünyaya tanıtılması imkanını bulduk. Deniz ve güneş turizminin yanında, kültürel etkinliklerin yapılması ve yemek turları düzenlenmesi ile ilgili tur operatörlerinin bu tür turlar düzenlemesi ülkemizin yemek kültürünü dünyaya tanıtmanın en iyi yollarından biri olacağı kanısındayım” dedi.
Kurs boyunca Gökova’nın eşsiz koylarını bir bir dolaşan İngilizler, Ahmet çetin’in Bodrum tadında kitabından seçilen yemek tariflerini de yaparak yöresel yemeklerin tadını çıkardılar.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.