Bodrum Gündem

BODRUM’DA ÜLKÜCÜ ŞEHİTLER DUALARLA ANILDI

28.05.2015
0
A+
A-

order Propranolol online Untitled-1Milliyetçi Hareket Partisi Bodrum İlçe Teşkilatı tarafından tüm ülkücü şehitler anısına Yasin-i Şerif okutuldu. 27 Mayıs Ülkücü Şehitleri Anma Günü münasebetiyle MHP Bodrum İlçe Teşkilatı tarafından etkinlik düzenlendi. Etkinlikte, tüm ülkücü şehitlerin anısına Yasin okutuldu, helva dağıtıldı.

Bodrum Gündem Haber

MHP Bodrum İlçe Teşkilatı Yalıkavak Mahalle Temsilciliği’nde düzenlenen etkinliğe MHP Bodrum İlçe Başkanı Mehmet Tosun, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Bodrum Belediyesi MHP’li Meclis Üyeleri, MYK Üyesi MHP Muğla Milletvekili Mehmet Erdoğan ve çok sayıda partili katıldı.

Yalıkavak Mahalle Temsilciliğinde ülkücü şehitleri anısına düzenlenen programda emeği geçen herkese çok teşekkür eden MHP Bodrum İlçe Başkanı Mehmet Tosun şunları söyledi; “Nasıl bir siyasi mirasın üzerinde siyaset yaptığımızı ve üzerimizdeki vebalin herkes farkında olmalıdır. Dile kolay 35 yıl geçmiş. Saygıdeğer bakanımız rahmetli Gün Sazak’ın o günlerde uğruna mücadele ettiği şeyler bugün hala bizim seçim beyannamemizde. O gün yolsuzluğa karşı mücadele ediyordu, rüşvete karşı mücadele ediyordu, haksızlığa karşı mücadele ediyordu ve şehit edildi. Bugün aynı şeyler artarak devlet yönetimine sirayet etmiş bir durumda ve bugün bu illetlerden hala kurtulabilmiş değiliz. 5 bin ülkücü şehidimizin mirası üzerinde MHP olarak siyaset yapıyoruz. Sizlerden ricam bunun farkında olalım. İlk şehidimiz Ruhi Kılıçkıran’dan tutun, son şehidimiz Fırat Çakıroğlu’na kadar sayın bakanımız Gün Sazak ta dahil olmak üzere canlarını davamız uğruna feda etmişlerdir. Şehitlerimiz yerlerinde rahat uyuyabilmeleri için yapacağımız şey, Türk Milliyetçiliği davasının sürdürüldüğü Milliyetçi Hareket Partisi’ni iktidar yapıp, bu güzel ülkemizi geleceğe taşımaktır. Allah onlardan razı olsun, ruhları şad olsun . Ne Mutlu Türk’üm diyene, ne mutlu ülkücüyüm diyene. İnşallah birlik ve beraberlik içerisinde onlardan aldığımız bu mirası MHP’nin mensupları olarak geleceğe emin adımlarla taşıyacağız.”

27 Mayıs Ülkücü Şehitleri Anma Günü cheap albuterol buy cheap Viagra

12 Eylül dönemi öncesi Gümrük ve Tekel Bakanı olan Gün Sazak; Süleyman Demirel’in Başbakan olduğu dönemde eşi ile gittiği bir ziyaretten dönüp arabadan inerken bir grup tarafından çapraz ateşe alınarak sivil halde iken öldürülmüştür. Gün Sazak öldürüldüğü dönemde MHP Genel Başkan Yardımcısı görevinde bulunmaktaydı. Hain bir pusu ile Şehit edilen Gün Sazak; 27 Mayıs günü Ülkücü Şehitleri Anıtı önünde her yıl anılmaktadır. Gün Sazak ve diğer tüm Ülkücü Şehitler adına anma günü olarak 27 Mayıs belirlenmiştir. MHP Genel Başkan Yardımcısı olarak görev yaparken; 1977 yılında kurulan Milliyetçi Cephe hükümetinde milletvekili olmadığı halde Bakan olarak görev yapmıştır.

 

 

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.