Bodrum Gündem

UĞUR OKULLARI ÖĞRENCİLERİ İTALYA’DA

29.05.2015
0
A+
A-

Tor Vergata Anlasma manşetUğur Okulları eğitimde öncülük yapmaya devam ediyor. Önümüzdeki yıldan itibaren Uğur Liselerinden mezun olan öğrenciler İtalya’da üniversite eğitimi alma hakkına sahip olacak.

order Topamax on line vardenfil online Bodrum Gündem Haber

Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumlarının 47 yıllık tecrübesi ile kurulan Uğur Okulları, dünyanın en iyi 500 üniversitesi arasında bulunan Roma’daki İtalyan Devlet Üniversitesi Tor Vergata ile ortaklık anlaşması imzaladı. Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları BaşkanıEnver Yücel ve Tor Vergata Üniversitesi Rektörü Prof. GiuseppeNovelli arasında imzalanan anlaşma, iki kurum arasında kültürel ve bilimsel işbirliğinin sağlanmasını hedefliyor.

İmzalanan anlaşmaya göre Uğur Liseleri’nden mezun olan öğrenciler Bahçeşehir Üniversitesi Roma kampüsünde temel İtalyanca eğitimi aldıktan sonra Tor Vergata Üniversitesinin İtalyanca eğitim veren 3 yıllık lisans programlarına kayıt olabilecek. İtalyancanın yanı sıra ileri seviyede İngilizce bilen öğrenciler, internet üzerinden yapılacak seviye mülakatını geçtikleri takdirde; Ekonomi, Mühendislik ve Tıp alanlarında İngilizce eğitim veren programlardan da faydalanabilecek. Buna ek olarak her iki üniversitenin eğitim kadroları, değişim programı çerçevesinde karşılıklı olarak eğitimsel etkinlikler düzenleyebilecek.

Yılda 1000 Euro’ya Yurt Dışında Üniversite Eğitimi Fırsatı…

Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları ile Tor Vergata arasında yapılan anlaşma öğrencilere oldukça uygun eğitim koşulları sağlayacak. Tor Vergata’nın devlet üniversitesi olmasından dolayı programlara kabul olan öğrenciler diğer özel okullardaki gibi yüksek eğitim ücreti ödemeyecek. Öğrenciler başarı gösterdikleri takdirde burs imkânlarından faydalanacakları gibi burs alamadıkları takdirde de ortalama yılda ortalama 1000 Euro eğitim bedeli ödeyerek yurtdışında okuma fırsatını yakalayacaklar.

Rakamlarla, Tor Vergata

Cheap metoclopramide  1981 yılında kurulan Tor Vergata Üniversitesi adını kalıntıları halen kampüsün altında bulunan TurrisVirgatae çiftliğinden aldı. Roma’nın doğusunda konumlanan üniversite 44.000 öğrenci ve 2500 çalışana sahip.6 ayrı fakültede eğitim veren üniversitede 114 lisans, 120 lisansüstü ve 31 doktora programı bulunuyor.

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.