Bodrum Gündem

KRUVAZİYER YOLCULARI ANTİK TİYATRO’YA HAYRAN KALDI

04.06.2015
0
A+
A-

Pain Relief Untitled-1 Buy Natrexone order colchicine Kuşadası’ndan kruvaziyerle Bodrum’a gelen turistler Antik Tiyatro’ya hayran kaldı.

Bodrum Gündem Haber

“Rhapsody Of The Seas” kruvaziyeri ile Bodrum’a 2 bin 88 yolcu geldi. Kuşadası’ndan ilçeye gelen 245 metre uzunluğundaki kruvaziyer, Paşatarlası’ndaki gemi yanaşma iskelesine yanaştırıldı. Gemide çoğunluğu İngiliz, ABD ve Bulgaristan uyruklu 2 bin 88 turist ile 803 personel bulunduğu bildirildi.

Gümrük işlemlerinin ardından gemiden inen turistler, Paşatarlası, Kumbahçe ve Barlar Sokağı’nda yürüyüş ve alışveriş yaptı. Bazı turistler de denize girdi ve güneşlendi.

Bazı turistler ise Kıbrıs Şehtileri Caddesi üzerinde bulunan tarihi Bodrum Antik Tiyatroyu gezdi. Otobüslerle bölgeye getirilen turistlere Antik Tiyatro hakkında bilgiler verildi. Rehberlerce bölgede gezinen turistlerin Antik Tiyatroyu merakla incelediği gözlendi.

Tur rehberi İlker Eti, gazetecilere yaptığı açıklamada, gemiden inen ve farklı milliyetlere sahip yolcularla Bodrum Antik Tiyatroyu gezdiklerini söyledi.

Turistlerin bölgeye hayran kaldıklarını anlatan Eti, “Onlara Bodrum’un güzelliklerini gösteriyoruz. Misafirlerde gerçekten hayran kaldılar. Antik Tiyatro’ya ilk kez gelmişler ve çok etkileyici bulmuşlar. Doğanl güzellikleriyle tarihi bir arada görmek özellikle Kuzey Amerikalı yolculara ilginç geliyor” dedi.

Bodrum’da akşam saatlerine kadar kalacak kruvaziyerin daha sonra Rodos’a hareket edeceği belirtildi.

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.