Bodrum Gündem

MAZBATALARINI ALDILAR…

MAZBATALARINI ALDILAR…
15.06.2015
0
A+
A-

unnamed (1)7 Haziran Genel seçimlerinde Muğla’dan milletvekili seçilen 3 CHP, 2 AK Parti ve bir MHP milletvekili, mazbatalarını İl Seçim Kurulu’nda düzenlenen törenle aldı. Ak Parti milletvekilleri Hasan Özyer ve Hasan Kökten’i partililerde yalnız bırakmadı.

Bodrum Gündem Haber buy Ventolin no prescription levonorgestrel online

İl Seçim Kurulu’nda düzenlenen mazbata törenine AK Parti, CHP ve MHP’nin il ve ilçe başkanlarının yanı sıra, partililer de katıldı. Mazbata törenine kalabalık grubun katılması nedeniyle mazbatalar ayrı ayrı verildi.

Mazbata töreninde AK Parti Milletvekilleri Hasan Özyer, Hasan Kökten’in yanısıra Muğla İl Başkanı İhsan Küreci, Menteşe İlçe Başkanı Erdoğan Ünal, seçimlerde milletvekili adayları olan Elvan Göçer ve Yelda Erol Gökcan’ın yanısıra kalabalık bir partili grubu katıldı.

Hasan Özyer mazbatasını Muğla İl Seçim Kurulu Başkanı Haluk Okul’un elinden alırken Hasan Kökten’de Hakim Emin Erol’un elinden aldı.  İl Seçim Kurulu Başkanı Okul, mazbata töreni öncesi yaptığı açıklamada, “7 Haziran tarihinde Muğla’da hiçbir sıkıntı olmadan seçimlerimizi yaptık. İnşallah vatanımıza ve milletimize bu seçimler hayırlı olur buy Ventolin online ” dedi.

Hasan Özyer ve Hasan Kökten mazbata töreninde yaptıkları açıklama da sonuçların Muğla için hayırlı olması temennisinde bulunarak, bundan sonra kente hizmet için çalışacaklarını kaydettiler.

Hasan Özyer 3.Kez Meclis Yolunda…

CHP’den Akın Üstündağ, Ömer Suha Aldan ve Nurettin Demir, AK Parti’den Hasan Özyer ve Hasan Kökten, MHP’den ise Mehmet Erdoğan seçimlerde milletvekili seçilerek mazbata aldı. Muğla’nın mevcut milletvekilleri içinde CHP’den Ömer Suha Aldan, Nurettin Demir ve MHP’den Mehmet Erdoğan üst üste ikinci defa seçilirken, AK Parti’den Hasan Özyer, üçüncü defa meclise gitmeye hak kazandı. CHP’den Akın Üstündağ, AK Parti’den Hasan Kökten ise ilk defa meclise girdi.

“Ülkemiz Hükümetsiz Kalmaz”

MHP Muğla Milletvekili Mehmet Erdoğan, “Uzun bir seçim kampanyasının ardından bugün mazbatamızı aldık. Seçim sonuçlarının memleketimiz için hayırlı olmasını diliyorum.” dedi. CHP Muğla Milletvekilleri, Akın Üstündağ, Ömer Suha Aldan ve Nurettin Demir de seçimlerin kentte demokratik bir ortamda gerçekleştiğini, seçim sonucunun tüm Türkiye’ye hayırlı olmasını dileğinde bulundular.

 

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.