Bodrum Gündem

9 SAAT YÜZEREK HAYATTA KALMIŞ

9 SAAT YÜZEREK HAYATTA KALMIŞ
29.06.2015
0
A+
A-

Buy Cialis Soft saat yüzerek hayatta kalmışBodrum’da kaçakların bulunduğu teknenin batması sonucu suda kaybolan 2 kişiden biri, yaklaşık 9 saat sonra Sahil Güvenlik ekiplerince denizde bulundu.

treating male impotence Bodrum Gündem Haber order Albendazole online

Turgutreis Çatal Ada yakınlarında kaybolan kişilerin bulunması için denizden ve havadan yürütülen çalışmalar sonucunda bir kişi canlı olarak kurtarıldı.

Suriye uyruklu Nami El Fırat, kendilerini taşıyan bot battıktan sonra üzerindeki can yeleği ile denizde yüzmeye başladı. Yaklaşık 9 saat denizde kalan ve zaman zaman yakın adalara çıkarak kurtarılmayı bekleyen Fırat, tekrar denize girdikten kısa bir süre sonra Sahil Güvenlik ekiplerince fark edildi.

Sahil Güvenlik 68 Nolu Bota çıkartılan Fırat, daha sonra Turgutreis Sahil Güvenlik Komutanlığına getirildi. Oldukça üşüdüğü ve titrediği gözlenen Fırat, bölgeye sevk edilen 112 Sağlık Ekiplerince ambulansta müdahale edildi.

Fırat, gazetecilerin nasıl hayatta kaldınız sorusu üzerine, “Yüzerek hayatta kaldım. 8-9 saat yüzdüm” diye konuştu Öte yandan Sahil Güvenlik komutanlığında beleyen Suriyeli kaçaklar ise sağlık kontrollerinin ardından Muğla Yabancılar Şubesine sevk edilirken, tekne kaptanının cesedi kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için Muğla Adli Tıp Kurumuna gönderildi. Denizde kaybolduğu sanılan 1 kişinin daha bulunması için çalışmalar sürüyor.

Bodrum’da kaçakları taşıyan teknenin Turgutreis açıklarındaki Çatal Ada yakınlarında batması sonucu 10 kişi kurtarılmış, kayıp 3 kişiyi arama kurtarma çalışması başlatılmıştı.

 

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.