Bodrum Gündem

ÇYDD BODRUM ŞUBESİ’NDEN BAŞKAN KOCADON’A TEŞEKKÜR…

ÇYDD BODRUM ŞUBESİ’NDEN BAŞKAN KOCADON’A TEŞEKKÜR…
01.07.2015
0
A+
A-

çydd-bodrum-şubesiÇYDD Bodrum Şubesi Yönetim Kurulu Üyeleri, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ile makamında bir araya geldi.

Bodrum Gündem Haber

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Bodrum Şube Başkanı Nadiye Sarıtosun, yönetim kurulu üyeleri Canan Özgezgin, Mine Kahraman ve Nilgün Tan ile birlikte Başkan Mehmet Kocadon’u ziyaret etti. Bodrum Belediyesi Başkanlık Makamında gerçekleşen ziyaret ile ilgili Dernek Başkanı Nadiye Sarıtosun yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’u yeni yönetimimiz ile birlikte makamında ziyaret ettik. Kendisi Ortakent-Yahşi Belediye Başkanlığı döneminden Bodrum Belediye Başkanlığı dönemine kadar toplam 17 yıl boyunca ÇYDD Bodrum Şubesi olarak yaptığımız eğitim ile ilgili çalışmalarımıza ve etkinliklerimize hep destek vermiştir. Bu nedenle ziyaretimizde, derneğimize sunduğu destekler için kendisine ayrıca teşekkür ettik.” order Cytotec online

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon da ÇYDD Yönetim Kurulu Üyelerine ziyaretleri için teşekkür ederek, “Okullarımız yanı sıra eğitim adına yapılan çalışmaları da desteklemeye gayret ediyorum. Beni, bugün, makamıma gelerek ziyaret eden Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneğinin Bodrum Şubesi Üyelerine de yeni yönetimlerinin hayırlı olmasını dileyerek çalışmalarında başarılar diliyorum.” Tadalafil online cheap Nolvadex dedi.

Ziyaret sonunda ÇYDD Yönetimi, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’a teşekkür belgesini takdim ederek hep birlikte hatıra fotoğrafı çekildi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.