Bodrum Gündem

BODRUM’UN GÜNDEMİ HABER HABER ANALİZ EDİLDİ…

BODRUM’UN GÜNDEMİ HABER HABER ANALİZ EDİLDİ…
09.07.2015
0
A+
A-

fatih-bozoğlu-ile-haftanın-panoramasıHAFTANIN PANORAMASI HABELERE FARKLI BAKIŞ AÇISISI İLE DİKKAT ÇEKİYOR…

Kent TV Ekranlarında yayınlanan Fatih Bozoğlu İle Haftanın Panoraması programının son bölümünde bu hafta Yunanistan referandumu ile Türkiye ve Bodrum yerel gündeminde öne çıkan haberler mercek altına alındı.
Bodrum Gündem Haber
Fatih Bozoğlu’nun hazırlayıp sunduğu Haftanın panoramasının bu haftaki bölümünde Yunanistan’da Pazar günü yapılan referandum ile ilgili basında çıkan haberler yorumlanırken, geçtiğimiz hafta DTO Bodrum Şubesi ve BESİAD tarafından düzenlenen ekonomi panelinde kameralarımıza özel röportaj veren, Yunanistan ile birlikte Türkiye ve Bodrum ekonomisi ile ilgili önemli açıklamalar yapan Prof.Taner Berksoy’un açıklamaları yeniden ekrana geldi.

Fatih Bozoğlu İle Haftanın Panoramasında en sevilen bölümlerinden birisi olan ilginç ve manidar haberlerde Fethiye’deki “Çiftçiler Tüccara Kızıp Kirazı Kanala Döktü!” ve order Combivent “Mirası motorlu testereyle ikiye böldüler” haberleri vardı. Diğer ilginç bir haber ise TV şovları ile dikkat çeken dünyanın en hızlı kasabı ünvanına sahip Cüneyt Asan ile ilgili röportaj oldu.

HDP Dilek Öcalan’dan vazgeçti, Pestisitlerin bir kısmının hormonal sistemde bozucu etkiler gösterdiği, purchase Lamisil özellikle gelişim çağındaki çocuklarda cinsiyet gelişim bozukluğu ya da obeziteye neden olduğu yönünde çalışma sonuçları olduğu yönündeki önemli haber ve HDP’li Celal Doğan’dan “satılık vekil” iddialarına yazılı açıklama geldi haberleri kısa yorumlar ile Kent TV izleyicileri ile paylaşıldı.

Bodrum yerel gündemine dair ise; geçtiğimiz hafta meydana gelen orman yangınları ve Bodrum Belediye Meclis toplantısındaki tartışmaların yer aldığı haberler başta, Datça Belediye Başkanlığına Gürsel Uçar Seçildi… Konacık’ı Eleştiren Çevreciler Göktepe’yi Görmezden Geliyor… Ak Parti’den Çevrecilere Sert Eleştiri… “Çevreciler Taraf Değil Taraftarlık Yapıyor” 2 Temmuz Sivas Olaylarının 22. Yılında Sivas’ta Yakılanlar Bodrum Meydanında Anılırken Barış Mesajları Verildi… Bodrum’u Şimdi De Pakistanlı Göçmenler İşgal Etti!.. Denizcilik Ve Kabotaj Bayramı’nın 89. Yıldönümü, Bodrum’da Çeşitli Yarışmalarla Ve Etkinliklerle Kutlandı…haberleri mercek altına alındı. Fatih Bozoğlu’nun hazırlayıp sunduğu Haftanın panoraması Yapı Kredi Kültür Sanat Yayıncılık işbirliğinde, Türk Eğitim Vakfı (TEV) ile Order Clonidine Online Türk Silahlı Kuvvetleri Mehmetçik Vakfı’nın desteği ile hazırlanan “İşte Benim Zeki Müren” sergisi haberi ile sona erdi.

06 Temmuz 21:30’da yayınlanan Fatih Bozoğlu İle Haftanın Panoraması programının tekrarlarını, 08 Temmuz Çarşamba günü 21:30’da, 10 Temmuz Cuma günü 12:30’da ve 12 Temmuz Pazar akşamı 21:30’da Kent TV ekranlarından izleyebilirsiniz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.