Bodrum Gündem

MHP BODRUM TEŞKİLATINDAN BAYRAMLIK MESAJLAR…

MHP BODRUM TEŞKİLATINDAN BAYRAMLIK MESAJLAR…
18.07.2015
0
A+
A-
mhp-bodrum-bayramlaştıMHP Bodrum İlçe Başkanlığı’ndaki bayramlaşma töreni, bayramın ilk günü gerçekleşti. Bayramlaşma sırasında MHP Bodrum İlçe Başkanı Mehmet Tosun önemli açıklamalrda bulundu. Tosun “”MHP’nin dört ana başlığı var. Bunlardan biri, AKP kesinlikle başkanlık sisteminden vazgeçecek. Üniter yapıdan taviz verilmeyecek. 7 Haziran 2015 öncesi, 17 ve 25 Aralık soruşturmaları kime dayanırsa dayansın, herkes hesap verecek.” dedi. purchase Lasix
Bodrum Gündem Haber
MHP’li Belediye Meclis üyeleri, İlçe yönetim kurulu üyeleri, MHP Muğla Milletvekili adayı ve eski ilçe başkanı Asım Başaran ile partililerin katıldığı bayramlaşma merasiminde konuşan MHP İlçe Başkanı Mehmet Tosun, “Özellikle Bodrum’da yaşayan hemşehrilerimizin, tatil dolayısıyla Bodrum Yarımadasına gelen vatandaşlarımızın bayramını kutluyoruz. MHP mensupları olarak ilçe teşkilatımız, partililerimiz, sivil toplum örgütlerinin temsilcileri ile bayramlaşıyoruz” dedi.
ANA MUHALEFETTE KALIYORUZ…
Bayramlaşma merasiminin ardından MHP Bodrum İlçe Başkanı Mehmet Tosun, gazetecilerin Bodrum ve Türkiye gündemine ilişkin sorularını yanıtladı. Koalisyon görüşmeleri ile ilgili bir soruya da yanıt veren Başkan Tosun, “Genel Başkanımız diyor ki, seçim sonuçları itibariyle birinci parti Ak Parti. İkinci parti CHP ve üçüncü parti biziz. Bizim arkamızda da HDP var ama biz terörle bağlantısı olan hangi parti olursa olsun temkinli yaklaşırız. Biz ana muhalefette kalıyoruz. Genel başkanımız daha önce ne söylediyse, bugün de aynı şeyi söylüyor” diye konuştu.
KIRMIZI ÇİZGİLERİMİZ VAR…
Hem seçimden önceki süreçte, hem de daha öncesinde çözüm süreci, demokratikleşme ve ileri demokrasi konusunda anlaşabilen siyasi partiler olduğunu söyleyen Tosun, BuyNoRx1.com “CHP ile AKP olabilir, AKP ile HDP olabilir, seçimden önce gayet iyi anlaşıyordu bu iki parti. Şu anda MHP ile AKP hükümeti zor görünüyor. Daha önce bir canlı yayında da sormuşlardı ve ben de bunun mümkün olmayacağını söylemiştim” dedi.
MHP’nin koalisyon konusunda kırmızı çizgilerini hatırlatan Mehmet Tosun “MHP’nin dört ana başlığı var. Bunlardan biri, AKP kesinlikle başkanlık sisteminden vazgeçecek. Üniter yapıdan taviz verilmeyecek. 7 Haziran 2015 öncesi, 17 ve 25 Aralık soruşturmaları kime dayanırsa dayansın, herkes hesap verecek. Geçmişte MHP’li Bakanlar Yüce Divan’da yargılandılar biliyorsunuz. Bunun ucu Cumhurbaşkanı’na da dayansa hesap verecek. Bu söylemi MHP olarak kullandık ve bunun arkasındayız. Burada net bir duruşu var MHP’nin” ifadelerini kullandı.
DÜN UNUTULMAZ…
Bodrum İlçe Başkanı Mehmet Tosun, HDP’nin yüzde 10 barajını geçmesiyle herşeyin çözüldüğünün zannedildiğini söyleyerek, buy misoprostol “Ne zaman unuttuk? Ne zaman parti oldu HDP? Bir tarafında İmralı, bir tarafında Kandil, bir tarafında KCK, PYD olan, terör örgütleriye iç içe olan bir siyasi parti. BU ülkenin birliğine bütünlüğüne kasteden her türlü partinin kanun önünde hesap vermesi gerektiğini düşünüyoruz. Dün yaptıklarını unutacak mıyız? 32 bin insanı öldüren bir terör örgütünün uzantısı olduğunu unutacak mıyız?” dedi.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.