Bodrum Gündem

Ağızlarına Bir Parmak Bal Sürülenler

Ağızlarına Bir Parmak Bal Sürülenler
19.03.2014
0
A+
A-

Başkan Kocadon 2009 yerel seçimlerinde birlikte yol aldığı arkadaşlarının bazılarının rakiplerinin yanında yer almasına sitem ederek, üstü kapalı eleştirdi.

Bodrum Gündem/16 Mart 2014

CHP Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon Turgutreis ve Bitez Seçim ofislerinin açılışlarında yaptığı konuşmalarda daha önce birlikte yol aldığı, ancak bu seçimlerde rakiplerinin yanında yer alan bazı isimleri üstü kapalı olarak eleştirdi. Başkan Kocadon “Şimdi birlik beraberlik içinde güçlü olma sevdası, Bodrum Yarımadası sevdası var” derken konuşmasının devamında ise oldukça sert sözler ile eleştirilerde bulundu.  Başkan Kocadon bir arkadaşının kendisine telefon açtığını söyleyerek şöyle konuştu; Aciclovir creme buy premarin “O arkadaşım dedi ki; kardeşim ben bir yerde görev aldım. Kendisine ‘yolun açık olsun kardeşim’ dedim ama bana bu eziyetleri ettiren insanlarla kol kola yürüyebileceksen, eğer bu gücün varsa hayırlı uğurlu olsun, dedim.”

CHP Bodrum Belediye Başkan adayı Mehmet Kocadon konuşmasının devamında ise oldukça sert eleştirilerde bulunarak Buy cheap Lasix “Arkadaşlar, bir şey söyleyeceğim ki her yerde de söylüyorum, bu çok önemli… Bugün ağzına bir parmak bal sürüldüğü zaman en yakın arkadaşından, dostundan vazgeçilebiliyorlarsa; bunu anlıyorsunuz değil mi? Yarın önlerine büyük bir pasta koyduklarında Bitez’den de vazgeçerler, Bodrum’dan da vazgeçerler. Artık buna inanmaz bu Bodrum halkı. Şimdi artık birlik beraberlik içinde güçlü olma, Bodrum Yarımadası sevdası var. Eğer Bodrum Yarımadası’nda bir rant varsa bunu Bodrum Bodrum Yarımadası halkı paylaşacak.” dedi.

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.