Bodrum Gündem

CHP MUĞLA ÖRGÜTÜNDEN TERÖRE KINAMA…

CHP MUĞLA ÖRGÜTÜNDEN TERÖRE KINAMA…
22.07.2015
0
A+
A-

chp-muğla-il-başkanı-mürsel-alban-111CHP MUĞLA İL BAŞKANI ALBAN ve BODRUM İLÇE BAŞKANI RECAİ SEYMEN ŞANLIURFA SURUÇ’TA YAŞANAN TERÖR EYLEMİNİ KINADI…

Cytotec without prescription Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem

CHP Muğla İl Başkanı Mürsel Alban ve CHP Bodrum ilçe Başkanı Recai Seymen Şanlıurfa Suruç’ta yaşanan ve bütün Türkiye’yi yasa boğan terör saldırısı ile ilgili olarak yazılı bir basın açıklaması yaptı.

Türkiye’de ve dünyada kalıcı barışların yaşanması için siyasi iktidarlara büyük görevler düştüğünü hatırlatan CHP Muğla İl Başkanı Mürsel Alban, izlenen yanlış ve ayrıştırıcı politikalar yüzünden Türkiye’nin etnik yapıları arasında ayrımların yaşandığı, komşularıyla problemleri olan bir ülke haline getirildiğini söyledi.

CHP Muğla İl Başkanı Alban; Proscar online “ Uludere’de 34 vatandaşımız, Reyhanlı’da 52 vatandaşımız, Şanlıurfa’da 32 vatandaşımız hayatını kaybetti. Ülkemizde kalıcı barışların sağlanması, vatandaşlarımızı ötekileştirmeden kardeşçe yaşamaları için en başta siyasi iktidara sorumluluk düşmektedir. İzledikleri yanlış politikalar, ayrıştırıcı açıklamalar, sınır komşularımızla bozulan ilişkiler yüzünden vatandaşlarımız hayatını kaybetmekte, evlerinden, şehirlerinden göçmektedir.” dedi.

Alban’ın yazılı açıklamasının devamında ise şu ifadeler yer aldı; “Şanlıurfa’nın Suruç ilçesinde meydana gelen terör saldırısında 32 vatandaşımız hayatını kaybetmiş, çok sayıda vatandaşımız da yaralanmıştır. Dünyanın neresinde olursa olsun terörün her türlüsünü şiddetle kınıyor, Suruç’ta kaybettiğimiz vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, ailelerine baş sağlığı diliyorum.”

chp-muğla-ilçe-başkanı-recai-seymenULUSAL DÜZEYDE YAS İLAN EDİLMELİDİR…

CHP Bodrum İlçe Başkanı Recai Seymen ise yaptığı yazılı açıklamada Suruç’ta yapılan katliamı lanetlediğini ifade ederek şu değerlendirmeyi yaptı; buy Aciclovir “Gençlere yapılan saldırı, özgürlüğe, barışa ve yaşama saldırıdır. Bu kanlı saldırıda hayatını kaybeden gençlerin ailelerine ve barıştan, kardeşlikten, özgürlükten yana tüm güçlere başsağlığı diliyoruz. Yaralı gençlere acil şifalar diliyoruz. Ne olursa olsun Barış, Özgürlük ve Yaşam kazanacaktır. 32 gencin hayatını kaybettiği, onlarca ağır yaralının bulunduğu Suruç katliamındaki bombaları durdurmak siyasi iktidarın göreviydi. Bundan sonrakiler için gerekli  önlemleri almak ve başka yurttaşlarımızın ölmesini engellemek hükümetin öncelikli görevidir. Rüzgâr eken, fırtına biçer deyimini doğrulayan gelişmeler yaşıyoruz. Terörü lanetlemek adına mutlaka ulusal düzeyde yas ilan edilmelidir. Adıyaman’da hayatını kaybeden askerimize Allahtan Rahmet, ailesine de  başsağlığı diliyoruz. Yaralı askerlerimize de acil şifalar diliyoruz.”

 

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.