Bodrum Gündem

BODRUM’DAKİ SU PARKINDA AKILALMAZ ÖLÜM…

BODRUM’DAKİ SU PARKINDA AKILALMAZ ÖLÜM…
05.08.2015
0
A+
A-
mail.google.comBodrum’daki bir su parkının havuzunda meydana gelen üzücü olay herkesi şok etti. order Colchicine online
Fluoxetine online Heart Disease Bodrum Gündem Haber /Selçuk Şimşek
Edinilen bilgilere göre, ailesi ile birlikte İstanbul’dan Bodrum’a tatile gelen 10 yaşındaki Tanzel Tuna Şendil, annesi ile birlikte gittikleri su parkının havuzunda boğularak hayatını kaybetti.
İddialara göre, öğle saatlerinde gittikleri su parkında kaydıraktan kayan 10 yaşındaki çocuk, yaklaşık 30 kişinin yüzdüğü havuzda henüz belirlenemeyen bir şekilde boğuldu. İyi derecede yüzme bildiği öğrenilen çocuğun tek başına kaydıraktan kayarken başını çarpıp bayılmış olabileceği üzerinde duruluyor. Çocuğun bir süre etrafta  olmadığını gören annesi ve görevliler tarafından havuzda bulunan ve hemen çıkarılan çocuk için 112 ilk yardım ekiplerinden yardım istendi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri talihsiz çocuğa dakikalarca kalp masajı yaptı.
Havuz başındaki müdahalelerin ardından ambulansa alınan Şendil, yakındaki özel bir hastaneye kaldırıldı. Hastanede yapılan bütün müdahalelere rağmen Tanzel Tuna Şendil kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Yakınlarının sinir krizi geçirdiği olayla ilgili olarak polis ekiplerinin soruşturması devam ediyor.
10 yaşındaki çocuğun cenazesinin kesin ölüm nedeninin belirlenebilmesi için Muğla Adli tıp Kurumuna gönderildiği öğrenildi.
10 yaşındaki çocuğun cenazesi kesin ölüm nedeninin belirlenebilmesi için Muğla Adli tıp Kurumuna gönderildi. Muğla Adli Tıp Kurumu’nda yapılan otopsinin ardından düzenlenen ilk raporda, 10 yaşındaki Tanzel Tuna Şendil’in kalp krizi sonrasında boğulma nedeniyle hayatını kaybettiği belirtildi.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.