Bodrum Gündem

BODRUM’DA KORKUTAN YANGIN… (PATLAMA ANI KAMERADA)

23.08.2015
0
A+
A-
Bodrum Konacık Beylikkırlar Mevkii makilik alanda çıkan yangın, güçlükle kontrol altına alındı. Kuvvetli rüzgarın etkisiyle zor anlar yaşandı. order Cialis
how to buy Plavix Bodrum Gündem Haber
Bodrum Konacık Mahallesi Beylikkırlar mevkinde henüz belirlenemeyen bir nedenle makilik alanda yangın çıktı. Kuvvetli rüzgarında etkisiyle kısa sürede büyüyen yangın, zeytinlik arazilerine sıçradı.
Bölgede bulunan bazı ev ve iş yerlerini tehdit eden yangına, Muğla Büyükşehir Belediyesi Bodrum İtfaiye Grup Amirliğine bağlı çok sayıda itfaiye ekibi ile Bodrum Orman İşletme Şefliğine ait 4 arazöz, 30 orman işçisi, Akut ve helikopter müdahale etti.  Yangın, bölgedeki bazı arı kovanlarına sıçradı. Kovanlarının yandığını gören Hasan Hüseyin Özükara, araziye doğru hızla ilerledi. Bu sırada alevlerin arasında bulunan bir piknik tüpü patladı. Tüpün patlama anı kameralarca da saniye saniye kaydedildi. Ancak patlamadan yılmayan kovan sahibi, itfaiye ekiplerine yardım etmek için çalışmalarını sürdürdü.
konacıkta korkutan yangın (3)Yangının büyümesi üzerine Bodrum Orman İşletme Şefliğinden yardım istendi. Bölgeye kısa sürede yangın söndürme helikopteri sevk edildi. Helikopter özellikle yerleşin alanı yakınlarına kadar sıçrayan yangına havadan müdahale etti.
Yangında 50’den fazla arı ve kovanın yanarak telef olurken, yaklaşık 3 saatte kontrol altına alınan ve soğutma çalışmasının devam eden yangında, 30 hektarlık makilik alanın zarar gördüğü belirtildi. Polis yangının çıkış nedenini araştırıyor.

treating acne

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.