Bodrum Gündem

2.ULUSLARARASI BODRUM BİENALİ BAŞLADI…

2.ULUSLARARASI BODRUM BİENALİ BAŞLADI…
14.09.2015
0
A+
A-
buy Kamagra
cheap Cialis Soft 2.ULUSLARARASI-BODRUM-BİENALİ-başladı2. Uluslararası Bodrum Bienali, Turgutreis Şevket Sabancı Kültür ve Sanat Merkezinin ardından aynı gün Bodrum Kalesinde düzenlenen açılışlarla sanat dünyasına merhaba dedi.
Bodrum Gündem Haber Disulfiram online
Tatil ve turizm beldesi Bodrum’u, Akdeniz’in çağdaş kültür beldesi de yapabilmeyi amaçlayan ve 2 yıl önce ilki düzenlenen Uluslararası Bodrum Bieanali, yerli ve yabancı 100 sanatçının birbirinden ilginç eserleriyle kapılarını açtı. Dünyanın sayılı bienallerinden biri olma düşüyle ile 12 Kasım tarihine kadar değişik aktivitelerle eserler izleyicilere sunulacak.
2. Bodrum Bienali kapsamında, Bodrum Kalesi, Şevket Sabancı Kültür Merkezi, Osmanlı Tershanesi ve Myndos Kapısında olmak üzere 100 sanatçı yapıtlarını görücüye sunacak. Bu yılki bienalde yapıtlarını sergileyecek sanatçılardan bazıları şunlar: İlhan Koman, Zühtü Müridoğlu, Mustafa Aslıer, Judy Rifka, Said Adalı, Nilgün Bilge, Orhan Tekin,Larry Gomez, Nurdan Erçin, Özlem Kalmaz, Fazilet Kendirci, No min Bold, David Goldenberg.
Bienal Neyzen Tevfik kollokyumu Hıfzı Topuz, yazar ve akademisyenlerin katılımı ile, modern dans, konuşmalar ve şiir dinletileri ile etkinliklerin zenginleştirileceği bildirildi.
Uluslararası Bodrum Bienali, özgür, özgün ve bağımsız sanatçıları dünya çağdaş sanat platformunda buluşturmayı hedefliyor.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.