Bodrum Gündem

İMAR MÜDÜRLÜĞÜNDE “KISA MESAJ” DÖNEMİ BAŞLADI…

İMAR MÜDÜRLÜĞÜNDE “KISA MESAJ” DÖNEMİ BAŞLADI…
14.09.2015
0
A+
A-

cheap Proscar isotretinoin online vatandaş-bodrum-imar-müdürlüğü-başvurularının-her-evresinden-müdürlüğe-gelmeden-önce-haberdar-olacakSistem, müdürlüğe yapılan her başvuru ile ilgili gerçekleştirilen işlemlerin tüm aşamalarını evre evre başvuru sahiplerine bildirecek…

Bodrum Gündem Haber

İmar ve Şehircilik Müdürlüğünde, vatandaşlara daha hızlı hizmet verebilmek amacıyla başlatılan çalışmalar Bodrum Belediyesi Kalite Yönetim Sistem Koordinatörlüğü ve Bilgi İşlem Müdürlüğü ile İmar ve Şehircilik Müdürlüğü tarafından yürütülüyor. Vatandaşların başvurularını takip edebilmeleri için “Bilgilendirme SMS Sistemi” kuruldu. Sistem, müdürlüğe yapılan her başvuru ile ilgili gerçekleştirilen işlemlerin tüm aşamalarını evre evre başvuru sahiplerine bildirecek.

Başvuruyla ilgili bilginin vatandaşa daha hızlı ulaştırılmasını hedefleyen sistem, belediye ekipleri tarafından yürütülen yazılım çalışmasının bir parçası. Belediye personeli tarafından Bodrum Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğünün ihtiyaçları doğrultusunda gerçekleştirilen yazılım, etap etap devreye alınıyor.

Çalışmanın, İmar ve Şehircilik Müdürlüğündeki işleyişi daha da hızlandıracağını belirten Bodrum Belediyesi yetkilileri, “Vatandaşlar, başvurularının her evresinden müdürlüğe gelmeden önce haberdar olacak. İşlemleri tamamlandığında da yine SMS ile kendilerine bildirilecek. Bu süreçte hem vatandaşlar belediyeye gelmedikleri için zamandan kazanmış olacak hem de müdürlükte oluşan yoğunluk azalacak.” purchase Lamisil online  dediler.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.