Bodrum Gündem

“BU KATLİAMIN FAİLİ ASLA MEÇHUL DEĞİL!”

“BU KATLİAMIN FAİLİ ASLA MEÇHUL DEĞİL!”
13.10.2015
0
A+
A-

chp-bodrum-gençlik-kolları-logo-bodrum-gundem order Levitra online Cumhuriyet Halk Partisi Bodrum İlçe Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Salih Yanık, Ankara’da yaşanan terör saldırısının faillerinin bir an önce bulunmasını isteyerek, “Ülkemizi yasa boğan terör saldırısında içlerinde CHP Malatya Gençlik Kollarına üye 11 arkadaşımızın da bulunduğunun haberi acımıza acı kattı” dedi.

Bodrum Gündem Haber

Ankara’da meydana gelen terör saldırısını kınayan CHP Bodrum İlçe Gençlik Kolları Başkanı ve İlçe Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyeleri, “Asla faili meçhul değil bu katliamın! Susmayalım, suça ortak olmayalım.” diyerek basına ve kamuoyuna sundukları bildiride terörü lanetledi.

chp-gençlik-kolları-başkanı-salih-yanık-ve-yönetim-kurulu-üyeleriHUKUK ÖNÜNDE HESAP SORACAĞIZ… buy Disulfiram online

CHP Bodrum İlçe Gençlik Kolları tarafından yayınlanan bildirinin başında CHP Bodrum İlçe Gençlik Kolları yönetimi olarak, 10.11.2015 (Kanlı Cumartesi) Ankara’da “Barış Mitingi” öncesi yaşanan, onlarca kişinin ölümüne ve yaralanmasına sebebiyet veren ve tüm ülkeyi yasa boğan terör saldırısında, içlerinde CHP Malatya Gençlik Kolları Üyesi olan 11 arkadaşlarının da bulunmasından dolayı acılarının daha da arttığını kaydederek şu ifadelere yer verildi; “Katliamın hedefi, Türkiye’nin birlik, beraberlik, kardeşliği ve emekçi, devrimci genç kardeşlerimizdir. Şimdilik tüm arkadaşlarımız ile sükunet içerisinde ve soğukkanlı tutumumuzu bozmuyoruz. Bu yaşadığımız katliamın acı sonuçlarını metanet içerisinde atlatarak en kısa zamanda sorumlulara, hukukun önünde, tüm gençlik örgütlerimiz ile birlikte yaşanan bu acının hesabını soracağız.”

buy Accutane online salih yanık chp bodrum gençlik kolları başkanıBARIŞA İNANCIMIZ TAM…

CHP Bodrum Gençlik Kolları Başkanı Yanık barışa ışık olacaklarına vurgu yaparak yazılı basın açıklamasına şöyle devam ediyor; “Bu ülkede “Önce Türkiye” diyerek, ellerimizde pankartlar ve dudaklarımızda en güzel şarkılarla demokrasi ve barış içerisinde yaşamak isteyen biz gençler, dürüst ve namuslu insanlar varken demokrasi ve barış dolu günlerin geleceğine inancımız tamdır. Bizler her zaman barışa ışık olacağız.”

Basın açıklamasının sonunda bu katliamın faillerinin meçhul olmadığının altı özellikle çizilirken faillerin adalet önüne çıkartılması ve siyasi sorumluların da istifa etmeleri gerektiği ifade edildi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.