Bodrum Gündem

BODRUM CUP SESSİZCE BAŞLIYOR…

19.10.2015
0
A+
A-

Sildenafil bodrum cup sessiz kortej yürüyüş (5)Bu yıl 27’ncisi gerçekleşecek olan ahşap yelkenli yat yarışları “The Bodrum-Cup” 19 Ekim Pazartesi günü kortej yürüyüşü ile başlayacak.

Online Xenical buy Bodrum Gündem Haber purchase Strattera

“The Bodrum-Cup” kortej yürüyüşü, The Bodrum Cup’a katılacak olan yat ekipleri ve yat sektörü temsilcileriyle birlikte saat 17.00’de Tepecik Camii önünden başlayıp Belediye Meydanı’nda sona erecek. Yürüyüşün ardından Belediye Meydanı’nda kampana çalınacak ve organizasyon resmen başlamış olacak. Ancak bu seneki kortej yürüyüşü önceki yıllardan farklı olarak, ülkemizde son dönemlerde yaşanan üzücü olaylar nedeniyle dans gösterileri ve müzik olmadan gerçekleştirilecek.

Öte yandan Pazartesi günü başlayacak olan organizasyon öncesinde Bodrum Cup’a katılacak takımlara Yarış Komitesi Başkanı Uğur Ayaz ve Yarış Komitesi Üyeleri tarafından “Performance Rating Toplantısı” düzenlendi. Rating sisteminin işleyişi ve yapılacak olan puanlamanın detaylarının ele alındığı toplantı daha sonra soru cevap şeklinde devam ederken, takımlara hazırlanan yarış el kitapçığı da dağıtıldı.

27.The Bodrum Cup, Palmarina Bodrum, Bodrum Belediyesi, TAV, Technogym ve TÜRSAB ana sponsorluğunda; Muğla Büyükşehir Belediyesi, Bodrum Ticaret Odası, Bodrum Deniz Ticaret Odası ve Bodrum Denizciler Derneği ile Bodrum’daki çeşitli kurum ve kuruluşların katkılarıyla gerçekleştiriliyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.