Bodrum Gündem

OYLARIMIZA SAHİP ÇIKALIM…

24.10.2015
0
A+
A-

recai_seymen_fevzi_topuz (8)Ülkedeki kaosun sona ermesi için, birlik ve beraberlik için oylarımıza sahip çıkalım diyen CHP Bodrum İlçe Başkanı Recai Seymen; “Hepimize görev düşüyor. Bizler bir yere kadar yetişebiliriz. Oy kullanmak, oyuna sahip çıkmak her vatandaşımızın görevi” dedi.

Bodrum Gündem Haber

CHP Bodrum İlçe Başkan Recai Seymen, CHP Muğla Geçmiş Dönem Milletvekili Fevzi Topuz ve partililer ile birlikte Yalıkavak’ta devam ettiği seçim çalışmalarında, CHP Genel Başkanlığının  “Önce Türkiye!” seçim bildirgesini dağıtarak vatandaşlara “Oylarınıza sahip çıkmak için 1 Kasım’da sandığa gidin!” mesajını verdi.

“ÖNCE İNSAN, ÖNCE BİRLİK, ÖNCE TÜRKİYE!”

Cumhuriyet Halk Partisi Bodrum İlçe Başkanlığı, seçim çalışmalarına Bodrum’un Yalıkavak Mahallesi’nde devam etti. Partililer ilk olarak CHP Bodrum İlçe Başkanlığının Yalıkavak mahalle temsilciliğinde bir araya gelerek seçim çalışmalarının ve gündemin değerlendirildiği bir toplantı düzenledi. Toplantıya CHP Bodrum İlçe Başkanı Recai Seymen, CHP Muğla Geçmiş Dönem Milletvekili Fevzi Topuz, CHP Bodrum Yönetim Kurulu Üyeleri, CHP Bodrum Kadın Kolları Üyeleri ve partililer katıldı. Toplantının ardından Bodrumlu CHP’li heyet, Fevzi Topuz ile birlikte Yalıkavak pazaryerine giderek pazar esnafıyla buluştu. Recai Seymen ve Fevzi Topuz, kadın kolları üyeleriyle birlikte Cumhuriyet Halk Partisi’nin “Önce insan, önce birlik, önce Türkiye!” buy Fluconazole sloganıyla hazırladıkları seçim bildirgelerini dağıtarak, hazırlanan projeler hakkında bilgiler verdi.

recai_seymen_fevzi_topuz (7)“OYUMUZ CHP’YE. EVLATLARIMIZ VE TORUNLARIMIZ GÜVENDİĞİMİZ KİŞİLERE EMANET”

Bölgedeki işyerlerini ve esnafı da ziyaret eden CHP’liler, gittikleri yerlerde vatandaşlar tarafından ilgiyle karşılandı. Bir kadın vatandaş, kendilerine CHP seçim bildirgelerinden dağıtan Recai Seymen ve Fevzi Topuz’a “Oyumuz CHP’ye. Partimize her türlü desteğiz. İnşallah kazanacağız. Evlatlarımız, torunlarımız güvendiğimiz kişilere emanet olacak.” diyerek desteklerini açıkça dile getirdi. Bodrum’da yaşadığını belirten diğer bir kadın vatandaş ise yanındaki arkadaşının şu anda Bodrum’da olduğunu ancak 1 Kasım 2015 Genel Seçimlerinde oyunu kullanmak için İstanbul’a döneceğini söyledi.

recai_seymen_fevzi_topuz (3) buy isotretinoin SANDIĞA GİTMEK HER VATANDAŞIN GÖREVİ!

CHP Bodrum İlçe Başkanı Recai Seymen sahada vatandaşlarla yaptığı görüşmelerde, “Sabah 8.00’den gece 24.00’e kadar çalışıyoruz. Hepimize görev düşüyor. Herkes bir komşusunu alacak sandığa götürecek. Bizler bir yere kadar yetişebiliriz. Elimizden geldiğince de yetişmeye çalışıyoruz. Oy kullanmak, oyuna sahip çıkmak her vatandaşımızın görevi.” Anti Viral dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.