Bodrum Gündem

BARIŞA EN YAKIN PARTİ CHP’DİR…

30.10.2015
0
A+
A-

Cialis online CHP_Turgutreis (17)CHP’li Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, CHP’ye katılan vatandaşlar için düzenlenen rozet takma töreninde; “Türkiye’nin ihtiyacı olan birlik beraberliğe ve barışa en yakın parti CHP’dir.” dedi. CHP Muğla Milletvekili ve Adayı Prof. Dr. Nurettin Demir ise “Son dört ay içinde 700 küsur insan öldü, 700 ocağa ateş düştü. Türkiye’deki ayrımcılık, bölücülük arttı. Tüm bunların hesabını soracağız.” şeklinde konuştu. 

Bodrum Gündem Haber buy doxycycline online

Cumhuriyet Halk Partisi’ne katılan vatandaşlar için CHP Turgutreis Mahalle Temsilciliği tarafından CHP’ye katılım toplantısı ve rozet takma töreni düzenlendi. Aralarında Turgutreis Türk Sanat Müziği Koro Şefi Mustafa Köker, Turgutreisspor Kulübü Başkanı Burak Karabağlı ve Turgutreisli işletmeci Volkan İlgüz’ün de yer aldığı ve diğer partilere üye olan vatandaşlar ile geçmiş seçimlerde farklı partilere oy vermiş yaklaşık 200 Turgutreisli vatandaşa CHP rozeti takıldı.

Törene CHP’li Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, CHP Muğla Milletvekili ve Milletvekili Adayı Prof. Dr. Nurettin Demir, CHP Bodrum İlçe Başkanı Recai Seymen, Bodrum Belediyesi CHP’li Meclis Üyeleri, CHP Turgutreis Mahalle Temsilcisi Mustafa Yılmaz, CHP Bodrum Kadın Kolları Başkanı Ender Taşören, CHP Bodrum İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, partililer ve Turgutreisli vatandaşlar katıldı. Toplantıya katılan vatandaşlar Başkan Mehmet Kocadon’u, CHP Muğla Milletvekili ve Adayı Nurettin Demir’i ve partilileri alkışlarla karşıladı.

CHP_Turgutreis (8)SEYMEN: “BİZ İNSANLARIMIZI ÖTEKİLEŞTİRMİYORUZ”

Toplantıyı açan CHP Bodrum İlçe Başkanı Recai Seymen, “Cumhuriyet Halk Partisi şu anda iktidara gelmeye en hazır parti ve Türkiye’nin şu anda CHP’ye ihtiyacı var. Özellikle dış politikada bu bataklıktan çıkmamız için CHP’ye ihtiyaç var. Herkesin CHP’ye ihtiyacı var, Ak Parti’nin de CHP’ye ihtiyacı var, AKP’li seçmeninin de Cumhuriyet Halk Partisi’nin iktidarına ihtiyacı var. Bu akşam muhteşem bir kalabalıkla karşılaştık. Bu da gösteriyor ki Cumhuriyet Halk Partisi iktidara doğru yürüyor. 1 Kasım’da iktidar olmak ve genel başkanımızı da başbakanımız olarak görmek istiyoruz. Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun da söylediği gibi biz insanlarımızı ötekileştirmiyoruz. Biz insanlara önce kimlik olarak değil önce insan olarak bakıyoruz ve ‘önce birlik, önce Türkiye’ diyoruz. İnsanların etnik kimlikleri kendi şerefleridir. Biz mezhep ayrımcılığı yapmıyoruz, kimseyi inanan inanmayan diye ayırmıyoruz. Bizim karşımızda önce insan var, önce ezilen insanlar var. Sosyal demokratlar zaten ezilen halkın yanındadır. Bizim için türbanlısı türbansızı önemli değil. 900 TL ücretle çalışıyorsa o da eziliyordur, öbürü de eziliyordur. ” dedi.

CHP_Turgutreis (9)KOCADON: “TÜRKİYE’NİN BODRUM KADAR HUZURLU OLMASI LAZIM” Buying Lithium

CHP’li Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Turgutreis’te CHP’ye yeni katılan vatandaşlara rozet takmak için bir araya geldiklerini belirttiği konuşmasında; “Aramıza katılan büyüklerimizi, kardeşlerimizi, bacılarımızı, anneleri hep beraber Cumhuriyet Halk Partisi olarak bağrımıza basıyoruz. 2014 yerel seçimlerinde bir gönül birliği yapmıştık. Birleştirici, yolu sevgiden, beraberlikten geçen bir adaya toplumun her kesiminin oy verdiğini hep birlikte göstermiştik. Şu anda Türkiye’nin ihtiyacı olan birlik beraberliğe, barışa en yakın parti Cumhuriyet Halk Partisi’dir. Artık Türkiye’nin Bodrum kadar huzurlu olması lazım; gereksiz kavgaları bir kenara bırakmamız, birbirimizi kucaklamamız lazım. İnanıyorum ki bu güzellikler sizin sayenizde olacak. Bakın biz bunu 2014’te hep beraber başardık. Şimdi gelin Türkiye için bunu tekrar yapalım.” dedi.

CHP_Turgutreis (12)DEMİR: “AKP; TERÖRE, PKK’YA, IŞİD’E VE DİĞER TERÖR ÖRGÜTLERİNE UYGUN BİR ORTAM YARATTI”

İktidarı eleştiren Muğla Milletvekili CHP Muğla Milletvekili Adayı Prof. Dr. Nurettin Demir ise “Bir Cumhurbaşkanı 7 Haziran’dan sonra ne demeliydi ve yapmalıydı? Milli iradenin ortaya koymuş olduğu bu durumu, bu tabloyu ‘gelin ey parti liderleri Türkiye’nin hali ortada. Bir araya gelin hükümet olun’ demeliydi ama sayın cumhurbaşkanımız bunu yapmadı. Türkiye’de yeni bir hükümet, yeni bir heyecan oluşturması gerekirken tam tersine, bir hükümet kurulmasını engelledi. Varsa yoksa muhtarları topladı, onu topladı bunu topladı bir partiye destek olmak için onlara baskı yaptı ya da onlara yemekler verdi. Bir kişinin hırsı uğruna bir ülkeyi zoraki seçime götürüyor. Arkadaşlar dört ay sonra Türkiye tekrar sandığa gidiyor. Gitmeyiz diye bir şey yok gideceğiz elbet ve bunun da hesabını soracağız. Çünkü bu dört ay içinde 700 küsur insan öldü, 700 ocağa ateş düştü ve Türkiye’deki ayrımcılık, bölücülük arttı. İnsanlar artık kuşkuyla bakar oldu. AKP; teröre, PKK’ya, Işid’e ve diğer terör örgütlerine uygun bir ortam yarattı.” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından CHP’ye katılan vatandaşlara CHP’li Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ve CHP Muğla Milletvekili ve Adayı Prof. Dr. Nurettin Demir tarafından rozetleri takıldı. Vatandaşlar Başkan Kocadon’a ve Milletvekili Demir’e teşekkür ederek hatıra fotoğrafı çektirdi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.