Bodrum Gündem

“BODRUM’DAN ÇIKAN SEÇİM SONUÇLARI TÜRKİYE’DEKİ VATANSEVERLERE UMUT VE IŞIK OLUYOR…”

“BODRUM’DAN ÇIKAN SEÇİM SONUÇLARI TÜRKİYE’DEKİ VATANSEVERLERE UMUT VE IŞIK OLUYOR…”
04.11.2015
0
A+
A-

Accutane online kocadon-seçim-değerlendirmesiBodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, 1 Kasım seçim sonuçlarını değerlendirdi. Kocadon sonuçla ilgili “Halk Halk İradesini kullanmıştır. Adalet ve Kalkınma Partisi’ni tek başına Türkiye’de iktidara getirmiştir. Saygı duymak lazım, takdir etmek lazım çalışmalarını.” Dedi.

Çiçek Bozoğlu/Bodrum Gündem order Cialis super active

Bodrum Belediye başkanı Mehmet Kocadon, 1 Kasım seçim sonuçları ile ilgili yaptığı değerlendirmede tek partinin ülkede huzurun inşaa edilmesine vesile olmasını temenni ettiğini Bodrum gibi turizm bölgelerinde turistin huzur ve güven beklediğini kaydettiği konuşmasına şöyle devam etti “ BuyNoRx1.com 1 Kasım’da Türk halkı sandık başına gitmiştir, katılım da iyi bir orandadır. Halk İradesini kullanmıştır. Adalet ve Kalkınma Partisi’ni tek başına Türkiye’de iktidara getirmiştir. Saygı duymak lazım, takdir etmek lazım çalışmalarını. En kısa zamanda özellikle tek başına iktidar ülkemize huzur getirir, birlik beraberlik getirir, barış getirir. Özellikle Türkiye ekonomisi için komşularla iyi ilişki getirir biz de Bodrum olarak birinci geçim kaynağımız turizm olduğu için ve özellikle turizm konusuna biraz daha hükümetimizin sıcak bakmasını bekliyoruz. Turist biliyorsunuz huzurlu ve güvenli olduğu yere gelir. Onun için komşularla iyi ilişki içinde olmasını temenni ediyorum. Ve hayırlı olsun diyorum yeni hükümetimiz.”

“Bodrum Halkı Türkiye’nin En Büyük Kalesinin Vatanseverleridir…”

Bodrum’da Cumhuriyet Halk Partisi olarak büyük başarı kazandıklarını dile getiren Bodrum Belediye başkanı Memet Kocadon “Biz Bodrum ve Cumhuriyet Halk Partisi olarak çok iyi çalıştık biliyorsunuz. Kadın kollarımız olsun vatandaşımızın mümkün olduğu kadar yanlarında olmaya çalıştık. Özellikle kötü bir sel felaketi yaşadık. Kısa sürede yaraları sarmaya çalıştık. Tabii Bodrum halkı bu çalışmalarımızı görüyor. Bizi yine takdir etti, kendilerine teşekkür ediyorum. Çünkü Bodrum halkı her zaman dediğim gibi Türkiye’nin en büyük kalesinin vatanseverleri. Onun için mümkün olduğu kadar bizden çıkan bu sonuçlar Türkiye’deki vatanseverlere de umut ve ışık oluyor. Mücadele ruhlarını asla yitirmiyorlar. Tabii ki seçimdir. Seçimin esasında kazananı, kaybedeni olmaz sayın başbakanımız çok güzel söyledi. Önemli olan bu seçimlere katılabilmekti. Onun için bu birlik beraberliğin bütün siyasi partilerle de mecliste olmasını istiyorum. Bakın Bodrum’da bir meclis yaptık, 11 gündem maddesinin 10 tanesi oy birliği ile geçti. Demek ki birlik beraberlik olunca güzel şeyler yapılabiliyor. Kırgınlıklar, küskünlükler artık bitsin. Herkes birbirini kucaklasın. Ben bu seçimin Türkiye’ye bu güzellikleri getireceğine inanıyorum ve tekrar hayırlı olsun diyorum. “ diyerek açıklamasını sonlandırdı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.